Infinite se vrátili s peckou New Emotions a novým stylem. O albu 13egin tentokrát rozhodovali úplně sami

Eva Lenská
Hudba
Foto: Infinite Company

Včera se po dlouhých 5 letech vrátila na hudební scénu svého času velmi populární skupina Infinite. Pánové si pro fanoušky připravili mini album s názvem 13egin a MV k titulní písni New Emotions. Pojďme se podívat, co o svém dlouho očekávaném návratu a novém albu prozradili během tiskovky.

Tisková konference se konala 31. července v hotelu The Riverside v Soulu. Leader Kim Sung Kyu na úvod prozradil, že ačkoli skupina existuje již 13 let, 13egin je prvním albem, při jehož přípravě o všem rozhodovali sami.

Dále pokračoval: „Nebylo to snadné. Vedli jsme mnoho diskusí, přehráli jsme si téměř 100 písní a také jsme hodně hlasovali a debatovali, abychom vytvořili toto album sami, od fáze plánování až po rozhodování o konceptu a choreografii. Byla to zábava, ale nebylo to jednoduché, o to víc jsem na to hrdý.“

Foto: Infinite Company

Poté vysvětlil: „Jelikož jsme letos oslavili 13. výročí od debutu, zaměnili jsme písmeno B ve slově Begin za 13, takže 13egin. Název zároveň znamená další nový začátek pro Infinite. Přestože jsme si zachovali styl, který jsme měli doposud, chtěli jsme představit i nové styly. Titulní skladba New Emotions není zrovna písní plnou vysokých tónů, která se vám vybaví, když si vzpomenete na Infinite. Nicméně poté, co jsem dal členům poslechnout a prodiskutovat deset písní, jsem se druhý den přistihl, že si broukám pouze New Emotions.“

Další člen skupiny, Nam Woo Hyun, prohlásil: „Jak už název New Emotions napovídá, je to píseň, která přináší nové pocity. Už dlouho jsme mezi sebou mluvili o tom, že bychom chtěli vydat naše vlastní album, a dnes se to podařilo. Chci poděkovat všem, kteří nás podpořili.“

Rapper Jang Dong Woo pak zmínil, že Infinite jsou známí svou břitkou a synchronizovanou choreografií i tancem, a dodal, že tentokrát kladli důraz na elegantnější a sexy stránku. Sám také předvedl část choreografie, čímž na sebe upoutal pozornost.

Lee Sung Yeol přiznal, že původně s výběrem New Emotions nesouhlasil, ale po Sung Kyuově důkladném přesvědčování si to rozmyslel. Lee Sung Jong přiznal, že mu členové skupiny hodně pomáhali. Woo Hyun a Sung Kyu mu poskytli cenné rady a lekce zpěvu.

Foto: Infinite Company

„Vzhledem k tomu, že od našeho posledního comebacku, uteklo mnoho času, měl jsem obavy, jestli si během tréninku budeme pamatovat taneční pohyby, ale všichni si je pamatovali lépe, než jsem čekal, takže jsem byl vděčný,“ řekl také.

L k tomu dodal: „Jelikož jsme se setkali po dlouhé době, bylo zábavné vidět se navzájem. Společnou práci jsme si užili. Chci poděkovat ředitelům našich společností, kteří nám tyto aktivity Infinite umožnili.“

Mini album 13egin rázně ohlašuje nový začátek skupiny, kterou proslavily hity jako Be Mine, The Chaser, Last Romeo nebo Back. Doufejme, že skupina uspěje i se svou novinkou, která obsahuje 6 stop.

Zdroj: Kbizoom

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.