K-Pop hvězdy složily Covid-19 hymnu

Eva Pospíchalová
Hudba
Foto: millenasiaproject.com

Dreamcatcher, IN2IT a sólistka AleXa spojili síly s organizací UNESCO a vydali povzbuzující píseň plnou praktických informací!

Humanitární organizace UNESCO minulý rok uspořádala projekt Millenasia Project (UNESCO Global Education Coalition), ve kterém chce informovat studenty a obecně společnost o hygieně a zodpovědnosti v této těžké době. I když jsme „první dvě vlny“ úspěšně překonali, není na škodu se stále vzdělávat a dodržovat pravidla slušného chování a hlavně dbát na čistotu.

Skupiny Dreamcatcher, IN2IT a AleXa zveřejnily povzbudivou píseň Be The Future, která mládež povzbuzuje, aby byla opatrná a dodržovala pravidla hygieny a bezpečnosti, pro budoucnost. Podle zpěváků by si měli lidé důkladně mýt ruce, nosit masky, necestovat, kašlat při zakrytí úst a dodržovat bezpečnou vzdálenost od ostatních. I když se situace stabilizuje nebo necítíme příznaky, můžeme být nositeli nemoci a nakazit naše blízké.

Text a hudba jsou prací členů skupiny IN2IT (Jeong Yeontae, Yoo Jiahn) a kapely Love X Stereo a obsahují jak korejské, tak i anglické části. O produkci a videoklip se postaral tým Artmatic a Zanybros. Ve videoklipu se také objevil profesor a finalista 2020 Global Teacher Prize Yun Jeong Hyun.

Koupí nebo šířením skladby pomůžete právě osobám postiženým aktuální situací. Tím, že zůstanete doma zachráníte životy.

ZDROJ: hindu.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.