SEVENTEEN hodlají se svým DARUMDARIMDA zatřást světem! Nepropadejte temnotě, vzkazují

Michaela Pašková
Hudba
Foto: twitter.com/pledis_17

Skupina SEVENTEEN se vrátila na scénu s v pořadí již desátým mini albem FML, které obsahuje spoustu veselých melodií a nadějných poselství.

„Do tohoto mini alba jsme začlenili všechnu hudbu a poselství, které jsme chtěli udělat a předat,“ prohlásil leader S.Coups.

Mini album FML obsahuje dvě titulní skladby F*ck My Life a Super, což je v případě skupiny SEVENTEEN vůbec poprvé. „Jsme nadšení, že můžeme předvést naše první album s dvěma titulními skladbami. Obě mají odlišná kouzla, ale dokonale se podobají SEVENTEEN,“ zmínil Mingyu.

Prostřednictvím těchto dvou písní je 13 členů připraveno ukázat kontrastní energii skupiny. F*ck My Life je hip-hopová skladba jako ze staré školy, která vyjadřuje surové pocity těch, jež se snaží tvrdě pracovat navzdory skličujícím okolnostem. Někdy může být vykřiknutí upřímných pocitů větší útěchou než jakákoli jiná slova zvenčí.

„Po poslechu F*ck My Life jsem cítil, jak je mi v koutku srdce podivně smutno a zároveň teplo. Doufám, že fanoušci se s ní také ztotožní a budou pomocí ní utěšeni,“ uvedl Dino a Joshua dodal: „Odráží celkový příběh a tok alba a nese pozitivní poselství pro fanoušky.“

Super je skladba inspirovaná Son Goku, což je hlavní postava populární japonské série Dragon Ball. Stejně jako postava, která překonává neúspěchy a těžkosti, aby se mohla vyvíjet, skupina v písni vyjadřuje své neustále úsilí o hudební růst.

Skladba, která se svými výraznými zvuky rozproudí posluchačům energii, přichází ruku v ruce s velkou výzvou. Skupina je sice proslulá svou výjimečnou týmovou prací, ale tančit ve videoklipu v doprovodu 200 tanečníků není jen tak. „Chtěli jsme návratem zahájit kompletně novou etapu, abychom oplatili lásku, kterou nám fanoušci vyjadřují,“ prohlásil Hoshi a Seungkwan dodal: „Nejde jen o výkon, ale chtěli jsme celkově ukázat, že jsme se zlepšili.“

FML tracklist:
F*ck My Life
Super
Fire (Hip-Hop team)
I Don’t Understand But I Love It (Performance team)
Dust (Vocal team)
April Shower

Nikoho zřejmě nepřekvapí, že producentem mini alba je Woozi. Někteří členové skupiny, včetně S. Coupse, Hoshiho, Wonwooa, Mingyu, Vernona a Dina, se na FML podíleli jako skladatelé a textaři. „Je to album, které se snadno poslouchá. Doufáme, že si ve svých rušných dnech dokážete udělat pár chvil na to, abyste se podívali na nebe a poslechli si naše písně,“ doporučil Woozi.

Se svým novým mini albem skupina dosáhla svého nového maxima, protože se ho v předobjednávkách prodalo neuvěřitelných 4,64 milionu kusů. Toto číslo je zároveň nejvyšší pro jakékoliv k-popové album v historii.

Do své novinky skupina vkládá velké naděje. „Cítíme se připravenější než kdykoli předtím. Chceme světu ukázat, že SEVENTEEN jsou stále skvělí,“ prohlásil Dino a Hoshi pokračoval: „Jako vždy jsme nahrávali album celými svými srdci.“ Mingyu dodal: „Otřeseme světem!“

Skupina zároveň doufá, že FML bude zdrojem útěchy pro fanoušky a posluchače, stejně jako bylo pro členy v těžkých časech. „Doufáme, že poselství alba udělá CARAT, a nás, SEVENTEEN, šťastnější,“ uvedl S.Coups a DK dodal: „Doufáme, že naše upřímná, srdceryvná hudba a vystoupení dodají lidem útěchu.“

„Život může být těžký a frustrující, ale doufáme, že se budete snažit jít kupředu a myslet na své silné já,“ zakončil téma mini alba The8.

Mini album je dostupné k poslechu na Spofity.

Zdroj: koreaherald.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.