Velmoc HYBE vypustila do světa svou první japonskou skupinu, &TEAM!

Michaela Pašková
Hudba
Foto: twitter.com/HYBE_LABELS_J

Stále více k-popových mocností zakládá skupiny složené převážně z japonských členů, které by ovládly Japonsko, druhý největší světový trh s hudebními nahrávkami. Společnost HYBE, domov titánů BTS, naskočila pomocí &TEAM do rozjetého vlaku.

Pod HYBE Labels Japan tento týden debutovala skupina &TEAM s očekávaným mini albem First Howling: ME. Podle společnosti bude rookie skupina sídlit v Japonsku, ale působit bude v různých zemích.

Předseda Bang Si Hyuk se spojil s kreativními mozky stojícími za BTS a TXT, aby pro &TEAM vytvořili debutové mini album. Skupina se skládá ze sedmi japonských členů (K, Fuma, Yuma, Jo, Harua, Taki a Maki), dále korejského člena EJ a tchajwanského Nicholase. O jednotlivých členech se více dozvíte v tomto našem článku.

Společnost ve svém prohlášení uvedla: „First Howling: ME je o cestě devíti chlapců, kteří si právě uvědomili, že touží po výzvách a růstu.“

V čele mini alba stojí titulní skladba Under the Skin, která spojuje prvky emo-punku a hip-hopu. Soustředí se na okamžik, kdy se členové poprvé poznají poté, co uslyší tajemné vytí.

„Under the Skin odhaluje hudební identitu skupiny. Všech devět členů má odlišné osobnosti, ale vytvoří jeden tým a propojí různé části světa,“ uvedla dále společnost.

Jak už to, tak u japonských umělců bývá, titulní skladba a její hudební video spatřilo světlo světa dříve než samotné mini album. Under the Skin jsme si tak mohli vychutnat už 22. listopadu. Píseň se po vydání dostala do týdenního žebříčku TOP 10 skladeb největší japonské hudební streamovací služby Line Music, kdy obsadila krásné sedmé místo. Hudební video se dokonce probojovalo na třetí místo, což jen předznamenalo velkolepý debut skupiny.

S písní už skupina vystoupila i na veřejnosti v rámci udílení cen Best Artist 2022. Za svůj pěvecký a taneční výkon sklidila od diváků chválu.

First Howling: ME tracklist:
Under The Skin
Scent Of You
Buzz Love
The Final Countdown (&TEAM ver.)

Scent Of You je moderní reinterpretací žánru new jack swing z počátku roku 2000 a zobrazuje okamžik lásky. Buzz Love je písní o zamilovaném chlapci, kdy samotný text je přímo rozkošný. Na jejím tvůrčím procesu se podílel Bang Si Hyuk.

Poslední The Final Countdown už zazněla v survival programu &AUDITION – The Howling. Ten se vysílal od července do září letošního roku a jeho cílem bylo vybrat zbývající členy skupiny. Již dříve bylo zmíněno, že K, Nicholas, EJ a Taki mají své místo ve skupině jisté. V minulosti jsme je mohli vidět působit v jiném survival programu, I-LAND.

„The Final Countdown (&TEAM ver.) je písní pro každého, kdo se chce pustit do nové výzvy,“ uvedla společnost HYBE.

Dle společnosti se debutové mini album skupiny během několika hodin po vydání dostalo na první místo žebříčku nejprodávanějších alb na iTunes v Japonsku a obsadilo první příčku hned ve 22 zemích.

Samozřejmě je naplánovaná debutová showcase, která proběhne za pár hodin. Očekává se účast přibližně 10 000 japonských fanoušků. Událost má být od 20:25 hodin živě vysílána po celém světě prostřednictvím oficiálního kanálu HYBE Labels na YouTube.

Zdroj: koreaherald & koreatimes

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Barbora Kudrnová

    Hezcí kluci, hudebně mě to sice nenadchlo, ale klip zajívej, takovej soft BL.