Golden Child se vrátili na hudební scénu s novým mini albem Aura! Přiznali, že bylo těžké zaplnit leaderovo místo

Eva Lenská
Hudba
Foto: woollim

Skupina Golden Child se 8. srpna po desetiměsíční pauze vrátila na hudební scénu s šestým mini albem Aura. Hoši se vrátili pouze v 9 členech, neboť Daeyeol nyní slouží v armádě. Podívejme se na to, co o svém novém albu řekli.

Během showcase, která se konala před vydáním alba, skupina uvedla, že se stala vyzrálejší a zkušenější, a doufá, že to fanoušci na novém mini albu uslyší.

Y na úvod prozradil, že s každým novým albem vždy přijímají nové výzvy. Joochan k tomu dodal: „Aura je mini album, na kterém mohou posluchači slyšet hudební zralost Golden Child. Šest nových písní v sobě skrývá různá kouzla.“

Foto: Woollim

Titulní skladbou alba je Replay, EDM future house píseň, která přináší slušnou porci vzrušení svým návykovým textem. Text vypráví o silné touze vrátit se v čase. Napsali ji Jangjun a Tag.

Album Aura obsahuje také pět dalších skladeb, které vykreslují modernizovaný hudební zvuk skupiny. Jsou to písně Aura, Knocking On My Door, 3!6!5!, Purpose a Miracle. Kromě titulní skladby Replay se Jangjun a Tag podíleli na produkci většiny písní od psaní textů až po kompozici a aranžmá.

Když byl Y požádán, aby sdělil podrobnosti o výzvě, kterou si tentokrát skupina sama pro sebe zvolila, zmínil, že samotné nové album se pro skupinu stalo velkou výzvou, protože se musela vrátit na hudební scénu v době, kdy jí chyběl leader. Aby to zvládli, věnovali mini albu mnohem více citu.

Členové dále fanouškům slíbili, že s albem Aura poskočí na další úroveň. Jangjun řekl, že každý člen vynaloží navíc 10 procent úsilí, aby zaplnil leaderovo vakuum a skupina Golden Child byla stejně silná jako původní desetičlenné uskupení.

Jelikož si 28. srpna připomenou páté výročí od debutu, Jangjun naznačil, že chystají speciální materiál jako dárek pro fanoušky. Aby si vybudovali silnější pouto mezi členy skupiny a jejich milovanými fanoušky, budou dělat všechno proto, aby spolu mohli komunikovat prostřednictvím různých platforem.

Zdroj: The Korea Herald

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.