Představujeme vám bratříčky oblíbených skupin VICTON a THE BOYZ, originální ATBO

Michaela Pašková
Hudba
FOTO: twitter.com/ATBO_ground/

Společnost IST Entertainment nechala debutovat novou chlapeckou skupinu ATBO, která vznikla prostřednictvím survival pořadu ‚The Origin – A, B, Or What?‘.

Počátkem února letošního roku společnost IST Entertainment informovala širokou veřejnost o tom, že plánuje nechat debutovat novou chlapeckou skupinu a členové budou zvoleni skrze survival program ‚The Origin – A, B, Or What?‘. O pár dní později byly odhaleny profilové fotografie 13 účastníků a otevřeny profily na sociálních sítích.

Survival program se vysílal od března do května, přičemž chlapci, kteří se umístili v první sedmičce měli utvořit skupinu ABO.

Pořadí:
Jeong Seunghwan
Oh Junseok
Seok Rakwon
Ryu Junmin
Bae Hyunjun
Yang Donghwa
Kim Yeonkyu

Počátkem června společnost oznámila, že skupina mění své pojmenování z ABO na ATBO. Důvodem byly obavy zahraničních fanoušků, že by název ABO mohl být v některých zemích vykládán špatně.

Dne 13. června vydala společnost další prohlášení, kterým informovala fanoušky o tom, že Yang Donghwa nebude součástí nové skupiny. Na sociálních sítích se objevily informace o jeho nevhodném chování z doby, kdy byl studentem. Na jeho místo tak nastoupil Won Bin.

Členové skupiny tedy jsou Jeong Seunghwan (2004), Oh Junseok (2003 – leader), Seok Rakwon (2003), Ryu Junmin (2003), Bae Hyunjun (2003), Kim Yeonkyu (2004) a Won Bin (2004 – maknae).

Skupina před vydáním debutového mini alba The Beginning : 開花 uspořádala showcase, během které Oh Junseok prohlásil: „Náš dlouholetý sen o debutu je konečně tady. Před pár hodinami nám to ještě nedocházelo, ale jak tady teď stojím na pódiu, uvědomuji si to. Budeme se snažit ze všech sil, abychom svými vystoupeními vše vrátili.“

FOTO: twitter.com/ist_ent/

Pojmenování ATBO je zkratkou pro ‚Na začátku originality‘.

Debutové mini album skupiny vypráví příběh chlapců, o jejich počátcích a původu. Klíčová slova jsou světlo, temnota a barvy, uvedla společnost.

V čele mini alba stojí titulní skladba Monochrome (Color). Hip-hopová taneční skladba zachycuje vizi skupiny malovat svět svými barevnými odstíny. Oh Junseok, který stojí za rapovými částmi písně, prohlásil, že je změnil asi dvacetkrát až třicetkrát, protože přemýšlel jak by pomocí nich mohl nejlépe vylíčit barvy skupiny.

„Usilovně jsem přemýšlel o tom, jak bych mohl pomocí rapových částí ukázat ATBO barvy. Místo toho, abych o sobě a členech sám předložil odpovědi, hodně jsem s ostatními mluvil a vzájemně jsem si dávali zpětnou vazbu.“

Oh Junseok se podílel na psaní textů všech skladeb z mini alba a Bae Hyunjun, další rapper ze skupiny, na třech.

„Tentokrát jsme se na rapových částech podíleli já a Hyunjun, ale všichni členové momentálně studují psaní textů a pokoušejí se o kompozici s cílem jednoho dne vyprávět vlastní příběhy prostřednictvím našich vlastních dovedností,“ zmínil Oh Junseok a dodal: „Jako k-popová skupina doufáme, že budeme šířit pozitivní vliv skrze naše vlastní příběhy.“

The Beginning : 開花 tracklist:
7ibe (Vibe)
Monochrome (Color)
Graffiti
High Five
WoW
Run

„Jako tým se snažíme následovat kroky k-popových idolových skupin, které tu byly před námi a zapříčinily změny po celém světě,“ uvedl Ryu Junmin a Won Bin pokračoval: „Přesně jak hlásá naše pojmenování, toto je začátek naší originality. Doufáme, že se podělíme o vlastní příběhy a ukážeme naše barvy. Prosím, těšte se na nás.“

Mini album je dostupné k poslechu na Spotify.

Líbí se vám?


ZDROJ: koreaherald.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.