Co si vyhlášený krasavec Cha Eun Woo o sobě myslí při pohledu do zrcadla?

Michaela Pašková
Hudba
FOTO: Vogue Korea

Magazín Vogue Korea zveřejnil krátký rozhovor a photo shoot člena skupiny ASTRO, který je ambasadorem značky Dior Beauty Korea.

Cha Eun Woo zahájil rozhovor slovy: „Toto je můj první photo shoot po nějaké době a má první práce pro Dior Beauty Korea jako nového ambasadora. To je samo o sobě velmi vzrušující a významný zážitek.“

Během rozhovoru o parfémech této značky sdílel speciální vzpomínku spojenou s vůněmi. „Když jsem jako dítě navštívil babiččin dům, chodíval jsem ruku v ruce s mým mladším sourozencem k potoku a chytával raky a střevle. To jsme dělávali celý dny. Svěží vůně vody, trávy a stromů doprovázená cvrlikáním ptáků mi zůstala jako šťastná vzpomínka.“

Dále se o podělil o to, na čem mu nejvíce záleží, když se nechává líčit. „Na pódiu zkouším různé líčení očí podle konceptu představení, ale osobně mám rád přirozenější vzhled. Mimochodem, rty by měly být na konci líčení vždy lesklé.“

Všichni budou zvědaví. Co si myslíš, když se na sebe podíváš do zrcadla?

Hm… nevypadám dnes trochu otekle? Se zrcadly se moc nekamarádím, takže na tuhle otázku se mi těžko odpovídá.

Kdybys mohl letět na měsíc, co bys sbalil jako první?

Mikroskop. Hodně mě zajímají impaktní krátery, které vznikají, když se nějaký asteroid nebo kometa střetne s povrchem planety, takže bych je rád viděl na vlastní oči.

Co tě v těchto dnech nejvíce zajímá?

Určitě cestování. Protože se dny oteplují, chci si užívat zelenou scenérii.

Aktuální hudební playlist?

Ending Credit od Uhm Jung Hhy a má píseň First Love.

Nezapomenutelné filmy nebo seriály?

Fight Club a The Basketball Diaries.

Co děláš, když nemáš žádný rozvrh?

To je vlastně docela jednoduché. Zacvičím si a pak sním lahodné jídlo. Poté v obyváku koukám na televizi nebo pročítám scénář.

Letos ti bylo 26 let. Změnilo se něco v tvém životě, když jsi přesáhl polovinu svých dvacátých let?

V době, kdy jsem přesáhl dvacítku, jsem byl ‚nevyzrálý‘, protože jsem se měl ještě hodně co učit. Měl jsem plno práce s přijímáním a adaptací na dané situace spíše než s budováním vlastního charakteru. Ale teď se snažím být aktivnější.

Jaký tedy budeš za deset let?

Myslím, že se nebudu tolik lišit od současnosti – do všeho dávám všechno a užívám si každý okamžik. Jsem také zvědavý, jaký bude 36letý Cha Eun Woo.


ZDROJ: soompi.com & zapzee.net

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.