Přehlížené chlapecké skupiny dostanou v PEAK TIME novou šanci zazářit

Michaela Pašková
Hudba
Foto: Peak Time teaser video

Každý rok debutuje mnoho chlapeckých skupin, které sní o světle reflektorů a lesku, jež se pojí s životním stylem idolů. Ale jen pár z nich se podaří vyšplhat nahoru a získat uznání, o které tak usilují. V připravovaném pořadu PEAK TIME dostanou ti méně šťastní další šanci!

Televizní stanice JTBC spouští nový projekt, v jehož rámci dá právě těmto skupinám možnost druhé šance. Dle JTBC bude připravovaný program PEAK TIME soutěží pro chlapecké skupiny, které již debutovaly.

„Je to konkurzní program pro chlapecké skupiny hledající pódium, na kterém by mohly vystoupit. Představíme v něm skupiny, které během pandemie ztratily hvězdnou sílu, prošly dlouhou pauzou nebo zásadní změnou v sestavě, nováčky potřebující propagaci a další, kteří doufají, že ukáží svůj potenciál mimo Koreu,“ uvedla televizní stanice ve svém prohlášení.

Ačkoli se v posledních letech konala řada podobných idol soutěží, diváci doufají, že tato bude výjimečná, protože bude produkována stejným týmem, který stojí za Sign Again. V tomto pořadu, který se dočkal hned dvou řad, měli možnost talentovaní umělci udělat si jméno. Místo posuzování účastníků podle jejich výkonů dalo Sign Again možnost divákům nahlédnout do tvůrčího procesu.

Účastníci PEAK TIME budou soutěžit o místo na celosvětové idol showcase. V produkování, vystupování a dalších dovednostech je budou trénovat špičkoví odborníci.

Předpokládaná doba vysílání je stanovena na první polovinu příštího roku. Nyní mají chlapecké skupiny možnost se přihlásit.

U kterých skupin byste si přáli, aby se přihlásily?

Zdroj: koreaherald.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.