Jinyoung: Zkusil jsem udělat vše, co jsem mohl a teď zbývá jen počkat na to, jak se k tomu postaví ostatní

Lucie Stará
Hudba
Foto: https://twitter.com/GOT7

Čtvrtým členem na jehož zpověď se podíváme není nikdo jiný než Jinyoung. Svěřil se, že dokud měl jistotu v GOT7, bral herectví spíše jako koníček, ale v momentě, kdy k tomu dostal šanci, začal brát vše vážně.

Předtím, než se fanouškům představil jako člen GOT7, debutoval jako herec v seriálu Dream High 2. Od té doby jsme ho mohli vidět v mnoha filmech a seriálech jako jsou This Is My Love, The Devil Judge nebo Yaksha. Jinyoung má ideální tvář pro záběry zblízka. I přesto se na pódiu cítí mnohem pohodlněji a přirozeněji.

„Vždycky jsem si myslel, že jsem člověk plný vášně a energie jako oheň. Také jsem měl pocit, že jsem netrpělivý a vznětlivý. Postupem času jsem si uvědomil, že jsem spíše jako voda. Tento rok mi je 29 a jen nedávno jsem si uvědomil, že mohu být lepším aniž bych předstíral, že jsem jako oheň. V minulosti jsem se jen snažil pracovat tvrději. Nedokázal jsem si tehdy představit, že bych dělal něco jiného než pilně dřel. Bylo zvláštní cítit se najednou uvolněně a přemýšlel jsem, jestli jsem neztratil své původní odhodlání poté, co jsem se stal úspěšným hercem. Myslím si, že moje osobnost jako Park Jinyoung byla dokončena teprve nedávno.

Teď, když plně rozumím sám sobě, bych se rád zaměřil na ukázání sebe sama. Naučil jsem se dávat do své práce celé srdce. Jsem nyní dostatečně uvolněný a sebevědomý, abych si mohl říct: ‚Zkusil jsem udělat vše, co jsem mohl a teď zbývá jen počkat na to, jak se k tomu postaví ostatní.‘ V minulosti jsem členy pobízel, aby pracovali usilovněji. Teď jen řeknu, že je to v pořádku a nenaléhám na ně tak moc. Mám rád takové příjemné změny.

Teprve před nedávnem jsem začal herectví brát vážně. Stále jsem nervózní kdykoli se spustí kamera. I přesto jsou momenty, kdy si uvědomím, že jsem do své role plně ponořen a to je důvod proč stále hraji. Samozřejmě se to nestává často (směje se). Na začátku letošního roku jsem natáčel A Christmas Carol a znovu jsem měl pocit toho naprostého ponoření.

Myslím, že mohu být hrdý na to, že jsem v posledních letech byl věrný jak GOT7 tak herectví. Ve skutečnosti jsem ve svém volnu pracoval na hudbě, ale nechtěl jsem to hned oznamovat. Chci ji vylepšit a vydat něco hodně dobrého. Osamělost a úzkost mě provázely celý minulý rok, jelikož jsme se rozešli do odlišných společností. Již dříve jsem byl současně zpěvákem i hercem, ale nikdy jsem nebyl tak osamělý. Až na začátku tohoto roku jsem konečně našel stabilitu. Každá skupina bude mít jiný důvod, který ji přiměje jít dál. Podle mého, hnací síla, která stojí za GOT7, je naše vůle. Při pozorování 2PM seniorů jsem cítil, jak jsou si blízcí. Říkal jsem si, že jsou ‚jiní‘ (směje se). Bylo to možné, protože do toho dávali také ‚srdce‘?“

Zdroj: WKorea

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.