Červen 2022: Převálcují BTS všechny navrátivší umělce?

Lucie Stará
Hudba
Foto: Big Hit Entertainment

Velmi očekáváné comebacky, překvapení a také pár novinek. To si pro nás K-Pop scéna připravila na měsíc červen. Pojďme se společně podívat, které skupiny, zpěvačky a zpěváci si pro své fanoušky přichystaly svou novou tvorbu!

Lapillus (DEBUT)
Posledním dívčím seskupením, které debutovalo pod společností MLD Entertainment, byla skupina MOMOLAND. Po skoro šesti letech se tak děvčata dočkají mladších sestřiček v podobě skupiny Lapillus, mezi jejíž členky budou patřit například i Nonaka Shana a Chanty, které jsme mohli sledovat v pořadu Girls Planet 999. Debut se uskuteční 20. června.

Girls’ World (DEBUT)
Společnost Liz Entertainment nechává debutovat dívčí skupiny jak na běžícím páse, nicméně se o ně následně v podstatě nestará. Nejnovějším přírůstkem pod touto společností bude skupina Girls‘ World, ve které budou působit dvojčata Windy a Kyrin. Další dvě členky jsou Hari a A-ra. Debut skupiny byl odsunut na 20. červen, protože se Hari musela věnovat škole a rovněž bylo potřeba vyřešit její vízum. Ani teď, těsně před debutem se neví, zda je počet členek konečný. Děvčatům přejeme pevné nervy pod touto společností.

NAYEON (TWICE) (SOLO DEBUT)
Členky populární skupiny TWICE opravdu neznají odpočinek. Není to tak dlouho, co dokončily své světové turné Twice 4th World Tour III a už se můžeme těšit na to, že 24. června uskuteční Nayeon svůj vysněný sólo debut s mini albem IM NAYEON. Obsahovat bude sedm písní, kdy na No Problem se podílel Felix ze STRAY KIDS a na Love Countdown rapper Wonstein.

JO YURI
Členka bývalé projektové skupiny IZ*ONE, jež uskutečnila svůj sólo debut na podzim minulého roku, se vrací se svým prvním mini albem Op.22 Y-Waltz : in Major. Této novinky se dočkáme již 2. června.

SON DONGWOON (HIGHLIGHT)
Člen slavné skupiny Highlight po třech letech přináší své druhé mini album s názvem Happy Birthday. Obsahovat 5 bude písní a Son Dongwoon se podílel na tvorbě všech z nich. Novinku si budeme moci vychutnat už 6. června.

SECRET NUMBER
Dívčí skupina Secret Number ze společnosti Vine Entertainment, jež debutovala minulý rok, ohlásila svůj comeback na 8. června. Nejnovější album nese název Doomchita a z prvních trailerů to vypadá na pořádnou pecku!

TRENDZ
Šest měsíců po debutu skupiny TRENDZ se dočkáme návratu! Nové mini album s název BLUE SET Chapter 2. CHOICE, jež značí pokračování v sérii, vyjde už 8. června. Není to jediná novinka spojená s touto skupinou. Před nedávnem chlapci zveřejnili i pojmenování svého fandomu. Zvolili Friendz, což znamená ‚drahý přítel, který projde vším po boku TRENDZ‘.

woo!ah!
O své místo v comebackové sestavě na červen se přihlásila i dívčí skupina woo!ah!. Pětičlenná skupina se chystá vydat novou hudbu po více než roce od jejího posledního singlu. Mini album JOY vyjde 9. června a znamená to první album těchto nadějných dívek.

BTS
Asi nejočekávanější comeback tohoto roku je za dveřmi. Skupina BTS si pro nás připravila lahůdku, ve které nás zavede do své minulosti! Nejnovější album nazvané PROOF se na pulty dostane 10. června. Kromě cesty historii si pro nás členové připravili i tři nové písně!

WONHO
Připravte se! Svalnatý Wonho všechny překvapil, když znenadání oznámil svůj comeback s třetím mini albem FACADE. Obsahovat bude celkem 5 písní a jak už je u tohoto umělce zvykem, podílel se na tvorbě všech, od psaní až po aranžmá. Novinky se dočkáme 13. června.

DRIPPIN
Pouhé čtyři měsíce po vydání posledního alba Villain se skupina DRIPPIN vrací s novou hudbou v podobě druhého singl alba Villain : ZERO. Tohoto kousku se dočkáme již 15. června.

Kep1er
Finále pořadu Queendom 2 je za námi a skupina Kep1er, jež se pořadu krátce po svém debutu účastnila, chystá comeback. Členky potvrdily, že už mají natočený videoklip a nyní dokončují produkci alba. Ačkoli zatím nevíme název, datum vydání bylo stanoveno na 20. června.

YOUNGJAE (GOT7)
Aghases se ještě nestačili vzpamatovat z vydání alba skupiny GOT7 a hned je čeká další šok. Youngjae se rozhodl vydat své druhé mini album se sladkým názvem SUGAR. Jelikož je to horká novinka, tak toho moc nevíme, ale v následujících dnech nás čekají teasery a 21. června se budeme rozplývat nad jeho dokonalým hlasem.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.