Členové TXT se při příležitosti oslav výročí zamysleli nad individuálním růstem každého z nich

Michaela Pašková
Hudba
Foto: twitter.com/TXT_bighit

Začátkem května se s novým albem vrátí na scénu oblíbená skupina TXT. Čekání si můžeme zpříjemnit rozhovorem pro magazín Forbes.

Kritiky oceňovaná skupina TXT oslavila počátkem března své třetí výročí působení událostí nazvanou ‚2022 TOMORROW X TOGETHER Fanlive MOA X TOGETHER‘. Prostřednictvím živého on-line přenosu se spojila s fanoušky z celého světa – láskyplně zvaných MOA. Kromě jiného vystoupila se svými písněmi a připravila si překvapení v podobě coveru skladby Sriracha od Marteen.

Známý Jeff Benjamin nelenil a členy pořádně vyzpovídal. Společně se nyní podíváme na jejich odpovědi.

JB: Gratulujeme k třetímu výročí! Bylo mimořádné a speciální, protože jste se osobně spojili s vašimi fanoušky prostřednictvím fanlive. Jak se cítíte teď, když je po oslavách?
Yeonjun: Byl to opravdu neuvěřitelný víkend. Můžeme s jistotou říci, že si ho nás pět užilo a co jsme tak zaslechli, rovněž naši fanoušci. Jen málo věcí se vyrovná atmosféře a čisté energii živé show. Je to nesmírně návykový zážitek a my jsme vděční, že jsme mohli být jeho součástí.
Huening Kai: Náš fanlive byl pro nás mimořádný, protože jsme se mohli setkat s našimi s fanoušky a komunikovat s nimi v tváří tvář. Zbožňujeme naše MOA a na tuto příležitost jsme čekali dlouho. Nedokážu popsat, jak skvělý je pocit, když můžeme osobně vidět fanoušky a spojit se s nimi ve sdíleném prostoru. Bylo toho tolik, co jsme jim chtěli ukázat a jsme velmi potěšeni, že se naši fanoušci dobře bavili.

JB: Přišlo mi úžasné, že jste měli den pro mezinárodní fanoušky, a dokonce jste vystupovali s písněmi v angličtině a japonštině. Jak se tento nápad zrodil?
Beomgyu: Naše výročí je oslavou nejen pro nás pět, ale pro všechny MOA z celého světa. Fan-live byl příležitostí pro nás a fanoušky vrátit se k naší hudbě a vzpomínkám uplynulých tří let. Říkali jsme si, že by bylo příjemným překvapením vystoupit s pár písněmi, které jsme ještě nepředvedli. Zejména proto, že jsou to všechno parádní písně, které dostávají od našich fanoušků spoustu lásky. Užili jsme si hodně zábavy.

JB: Jaké reakce jste cítili, když jste poprvé před fanoušky vystoupili s vašimi novými písněmi a coverem Sriracha?
Soobin: Našim fanouškům se to líbilo. Z pódia jsme opravdu cítili nadšení, a to i od našeho on-line publika, které v reálném čase zasílalo komentáře. Sriracha je pro nás jasná jednička, protože to byla jedna z písní, kterou jsme jako trainee nacvičovali. Toto vystoupení má v našich srdcích skutečně zvláštní místo. Je to také oblíbená skladba fanoušků.

JB: Můžete se při příležitosti třetího výročí každý z vás podělit o něco zajímavého, co se týká ostatních členů a je jinak oproti předchozímu výročí?
Soobin: Yeonjun je znatelně méně nervózní. Můžu říci, že si užívá každý aspekt pobytu na pódiu. Beomgyu se stal přesnější v nastavování svých in-ear sluchátek a mikrofonu. Taehyun má neuvěřitelnou paměť – přesně ví, co má dělat a říkat, aby udržel show v chodu. Huening Kai je dobrý v improvizování – chytře komentuje, díky čemuž je atmosféra živější.
Yeonjun: Soobin dozrál ve všech aspektech. Je dobrý leader. Jako člověk se Beomgyu stal silnějším a odolnějším – myslím, že hodně dospěl. Taehyun se stále snaží zlepšovat, jak jen to jde. Je to obdivuhodná vlastnost. Huening Kai má laskavé srdce – vždycky dává pozor na ostatní a stal se ještě spolehlivějším, než byl.
Beomgyu: Soobin neustále zdůrazňuje, jak sexy se stal, ale já to fakt nevidím… vtipy stranou, je to skvělý leader. Naše týmová práce se zlepšila a on má na tomto růstu rozhodně velký podíl. Od zkoušek až po poslední přídavek se Yeonjun po celou dobu show pořádně bavil – myslím, že to bylo tím, že jsme se mohli osobně setkat s našimi MOA. Zmínil jsem to už předtím, ale obdivuji Taehyuna pro jeho vášeň, která z něj sálá. Vždycky nějakým způsobem roste. Huening Kai se na pódiu více uvolnil. Je uvolněnější a show si naplno užívá. Myslím, že se stal jistějším.
Taehyun: Soobinovův výkon na pódiu se zlepšil a jako umělec vyrostl. Yeonjun zkušeně vyvažuje svou energii, což je velice důležitá dovednost, kterou je třeba mít, abyste předvedli dobrou show. Beomgyu se rozhodně stal vtipnějším. Huening Kai se stal odolnějším, ale v dobrém slova smyslu. Ve svém jednání a slovech si je velmi jistý.
Huening Kai: Soobin si naprosto užívá vystupování a zapojování se do mluvících a herních částí koncertů. Yeonjun si začal více věřit – je docela sebejistý, když vystupuje s každou písničkou. Beomgyu udržuje energii vysoko. Dokáže ji udržet strhující, ale více než cokoliv jiného si myslím, že rozumí MOA natolik dobře, že dokáže přesně určit, co v daný moment naši fanoušci chtějí. Díky němu byl náš fanlive zábavnější. Taehyun už byl dobrý, ale jako interpret se ve všech aspektech ohromně zlepšil. Zvládl každé vystoupení.

JB: Co můžete prozradit z toho, co chystáte pro letošek?
Taehyun: Fanoušci to už možná vědí, ale ano, pracujeme na nové hudbě. To děláme vždycky. Nemůžeme se dočkat, až si konečně vše poslechnou a uvidí, protože toho máme tolik co ukázat. Myslíme si, nebo spíš doufáme, že se fanouškům bude líbit to, co máme v zásobě. Konkrétní detaily o naší nové hudbě bohužel musí být překvapením, ale věříme, že to fanoušci ocení.

JB: Nějaké další zprávy pro mezinárodní MOA?
TXT: Děkujeme, že jste v našich srdcích stále s námi. Vaše láska pro nás hodně znamená. Nemůžeme se dočkat, až vám tuto lásku brzo ještě více oplatíme.

Zdroj: forbes.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.