Jaechan je dojat tím, co se změnilo po úspěšném BL seriálu Semantic Error

Michaela Pašková
Hudba
Foto: twitter.com/dkz_dy

V nedávném rozhovoru pro magazín The Big Issue se člen DKZ (dříve DONGKIZ) rozpovídal o rostoucí popularitě skupiny a svých cílech do budoucna.

Poté, co Jaechan ztvárnil jednu z hlavních rolí v úspěšném BL seriálu Semantic Error, začalo několik písní skupiny stoupat v korejských hudebních žebříčcích, včetně CRAZY NIGHT a LUPIN.

Od té doby skupina zaznamenala razantní změny. Nejenom, že společnost oznámila její přejmenování z DONGKIZ na DKZ, ale nastala také změna v členské sestavě. Wondae, který si dopřával zdravotní pauzu kvůli zranění, nakonec skupinu opustil a místo něj přišli tři noví členové, a to konkrétně Sehyeon, Mingyu a Giseok. Více si o změnách dozvíte v tomto našem článku.

Když byl Jaechan dotázán, co se v jeho životě změnilo po Semantic Error, uvedl, že se písně skupiny dostaly do domácích hitparád. „Při propagování jako idol jsem si kladl za cíl, aby se naše písně umístily v hudebních žebříčcích. Byl jsem nesmírně dojatý, že tolik lidí poslouchalo a vyjadřovalo lásku DKZ písním, a to jsme teď před návratem, ještě ani nepropagujeme.“

Doufá v to, že i nadále se bude moci zároveň věnovat hudbě i herectví. „Jako idol doufám, že se s naší tvorbou seznámí mnoho zástupců mainstreamové veřejnosti. Jako herec bych vás chtěl během tohoto roku pozdravit s dalším skvělým projektem a ukázat vám mou novou stránku.“

Skupina se vrátí na scénu už tento týden se singl albem CHASE EPISODE 2. MAUM. Munik se návratu bohužel nezúčastní a nadále se bude věnovat zotavování.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.