Sotva se skupina DONGKIZ začala díky Semantic Error těšit popularitě, přišly razantní změny

Michaela Pašková
Hudba
Foto: twitter.com/zemming2/

Společnost zastupující skupinu zveřejnila opravdu dlouhé prohlášení, které svým obsahem překvapilo mnohé. Pojďme se na něj společně podívat.

Je to pár dní, co společnost Dongyo Entertainment oficiálně oznámila, že skupina DONGKIZ před nadcházejícím dubnovým comeback změní své pojmenování na DKZ. V oficiálním prohlášení dále stálo, že Wondae, který si dopřával pauzu kvůli zranění, nakonec skupinu úplně opustí.

Munik, který měl rovněž pauzu, a to z důvodu úzkosti, skupinu sice neopouští, ale nadcházející comeback vynechá. Kromě toho skupina přivítá tři nové členy.

„Dobrý den, tady je Dongyo Entertainment.

Nejprve upřímně děkujeme všem fanouškům, kteří vždy podporují a starají se o DONGKIZ.

Rádi bychom učinili prohlášení týkající se Wondaeho a Munika, kteří mají v současné době pauzu, a také plánů skupiny ohledně skupinových aktivit.

1. Co se týče budoucích aktivit Wondaeho a Munika, kteří v současné době odpočívají kvůli svému zdravotnímu stavu.

Po svém zranění si Wondae vzal čas na zotavenou a vedl s naší společností hluboké, vážné diskuze o jeho budoucích aktivitách. Nicméně vzhledem k názoru jeho lékaře, že bude i v budoucnu potřebovat důslednou rehabilitaci, bylo nakonec rozhodnuto, že skupinu opustí.

Munik si také vzal čas na odpočinek, aby se zotavil. Dlouho s námi probíral svůj potencionální návrat k aktivitám. Před nacházejícím comebackem jsme zkontrolovali jeho stav a opatrně jsme mu navrhli, aby se k aktivitám vrátil, a on sám o tom pečlivě diskutoval. Nicméně budeme respektovat jeho názor, že ještě se nezotavil natolik, aby se mohl vrátit. Bylo proto rozhodnuto, že se nebude účastnit nadcházejících propagací skupiny.

Přestože jsou jejich aktivity důležité, zdraví a názor každého člena musí být naší prioritou. Proto jsme se po diskusi se všemi rozhodli respektovat názory obou členů.

2. Budoucí aktivity skupiny DONGKIZ.

Za prvé, změna názvu skupiny:
Jak můžete vidět na oficiálním logu, které bylo nedávno odhaleno, počínaje nadcházejícím comebackem v dubnu 2022 vás skupina přivítá pod novým názvem DKZ.

Za druhé, přidání nových členů:
Skupina přibrala tři nové členy, kteří budou společně propagovat s Kyoung Yoonen, Jaechanem a Jong Hyeongem.

Místo toho, abyste o DONGKIZ a DKZ smýšleli jako o dvou samostatných skupinách, žádáme vás, považujte ji za jednu. Takovou, která spojuje vzpomínky členů a fanoušků na minulost společně s jejich nadějemi do budoucna. Prosíme, věnujte skupině hodně lásky a podpory.

Víme, že po loňském náhlém oznámení, že si Wondae a Munik berou pauzu, jste byli dlouho znepokojení, zatímco jste nervózně očekávali další zprávu. Navíc, i když jsme si byli vědomi toho, že si mnoho lidí přeje, aby skupina obnovila aktivity v pěti, nejednalo se o záležitost, o které by se dalo rozhodnou hned, v jediném okamžiku. Rovněž nešlo o snadné rozhodnutí, které bychom mohli udělat ve spěchu, a proto nám trvalo tak dlouho, než jsme ho učinili. Upřímně se vám omlouváme, museli být frustrováni, protože jste dlouho nevěděli, co se děje.

Přejeme si, aby se Wondae a Munik rychle uzdravili a doufáme, že pošlete vřelou podporu a povzbuzení členům, kteří se chystají znovu vykročit jako DKZ.

Děkujeme.“

Mnoho DONGKIZ písní v poslední době stoupá v hudebních žebřících. Může za to úspěšný BL seriál Semantic Error, ve kterém jednu z hlavních postav sehrál Jaechan.

Wondaemu a členům DKZ přejeme vše nejlepší v jejich budoucím působení.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.