Láskou nepolíbení EPEX se museli zamyslet nad tím, co pro ně tento cit znamená

Michaela Pašková
Hudba
Foto: twitter.com/by_epex

Osmičlenná rookie skupina EPEX působí pod společností C9 Entertainment. Jméno této společnosti vám může znít povědomě, protože pod ni spadají populární CIX.

Teď zpátky k EPEX. Skupina vstoupila na scénu loni v červnu s mini albem Bipolar Pt.1 : Prelude of Anxiety a o čtyři měsíce později se vrátila s Bipolar Pt.2 : Prelude of Love. Nyní již víme, že 11. dubna vydá své třetí mini album Prelude of Anxiety Chapter 1. 21st Century Boys.

Než se naplno ponoříme do nadcházejících upoutávek, něco málo si řekneme o druhém mini albu, které se neslo v duchu horské dráhy. Jak je to možné? Nějaké složité vysvětlení za tím nehledejte, protože jednoduše zamilovanost je jako chůze po tenké hranici mezi maximálním štěstím a neustálou úzkostí, což v podstatě představuje horskou dráhu emocí.

„Jestliže jsme se v prvním mini albu ujali divočejšího konceptu, tak s druhým jsme se vrátili v roztomilé náladě,“ zmínil Yewang v rozhovoru pro The Korea Herald a Ayden pokračoval: „Byla to opravdu zábava. Užívali jsme si propagace Lock Down, ale myslím si, že Do 4 Me nás rozesmálo víc. Všichni členové se rozzářili.“

„Myslím, že jsme ten koncept byli schopni lépe vyjádřit, protože seděl naší věkové skupině. Vím, že všichni členové mají roztomilé stránky, ale teď se to projevilo ještě víc. Také jsme se k sobě stali láskyplnějšími,“ prohlásil leader Wish.

Ačkoliv titulní skladba Do 4 Me nepředstavovala píseň, kterou si sami napsali, nebyla zcela bez vazby na jejich vlastní příběhy. „Textař nás vyzpovídal o tom, jaká je láska dětí v našem věku, jak se teenageři zamilovávají, ukončují vztahy nebo jak se dozvídáme, že je po všem,“ prozradil Wish.

Většina členů byla touto otázkou zaskočena, protože ještě neměli příležitost zamyslet se nad tím, co pro ně znamená láska. „Když jsem tu otázku dostal poprvé, bylo to těžké a vážně mě nic nenapadlo. Myslím, že se to pro mě stalo příležitostí se nad tím hlouběji zamyslet,“ uvedl MU a Wish pokračoval: „Vzhledem k tomu, že skladba očividně hovoří o lásce samotné, vedli jsme rozhovory o tom, jak bychom se vlastně cítili a přemýšleli, kdybychom se dostali do určité situace.“

Rappeři skupiny, Jeff, Keum a Baekseung, si v tomto mini albu vyzkoušeli role zpěváků. „Myslím, že jsem se naučil více o tónu mého hlasu. V Lock Down zvolil tón, který nejlépe vyhovoval mému hlasu, ale tentokrát jsem ho změnil, aby zněl veseleji,“ řekl Jeff a Keum pokračoval: „Rappeři byli schopni přispět k vokálům a v našich vystoupeních jsme se všichni ustálili. Myslím, že s novou energií jsme všichni svým způsobem pokročili.“

Těšíte se na comeback skupiny?

Zdroj: koreaherald.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.