Jay B, James Reid a ØZI nakopávají svou mezinárodní spoluprací hudební žebříčky!

Lucie Stará
Hudba
Foto: NME

Píseň, která je spojením angličtiny, korejštiny a mandarínštiny, vyšla teprve před pár dny. Pojďme se podívat, co o spolupráci v krátkosti řekli jednotliví umělci.

Spolupráce, o které jsme se ani neodvážili snít, se stala skutečností! James Reid spojil své síly s vůdcem GOT7 a oceňovaným hip-hopovým umělcem ØZIm. Společnými silami přivedli k životu novou verzi Jamesovy písně Hello.

Nová verze nazvaná Hello 2.0 (Legends Only) byla skrze společnost Transparent Arts vypuštěna do hudebního světa 11. března. Směs funku a pop-dance oslavuje způsob, jakým hudba odbourává jazykové bariéry a omezení, které nastaly při pandemii.

V písni zaslechneme tři různé jazyky, díky čemuž je ještě více utvrzeno téma jednoty. Myšlenka písně je krásná a jednoduchá. Pouta mezi námi, i když si řekneme prosté „Ahoj“, jsou tím, co dělá náš život smysluplným, zejména v době, ve které právě žijeme.

Píseň je zahájena tvrzením, že vztah může začít i pouhým pozdravem. Jay B a ØZI dále diskutují nad různými způsoby, jak říct „Ahoj“. Skladba ukazuje soulad mezi umělci pocházejícími ze Soulu, Manily a Tchaj-peje.

„Asie má toho hudebně hodně co nabídnout, takže jsem vděčný za projekt jako je tento. Hlavní myšlenkou je spolupráce mezi různými asijskými zeměmi,“ řekl James Reid.

„Byla radost s nimi pracovat. Hodně se mi líbí atmosféra celé písně. Doufám, že se v blízké době budeme moci sejít a zahrát píseň společně v našich městech,“ řekl ØZI.

Jay B momentálně působí pod labelem H1GHR MUSIC. Nedávno pod svým alter egem Def. vydal album nazvané LOVE, které si napříč hudebním průmyslem vysloužilo velký respekt.

„Jsem vděčný za možnost zkusit tuto úžasnou spolupráci a šťastný, že mám zábavný projekt s Jamesem Reidem. Doufám, že v budoucnu dojde k mnoha skvělým spolupracím s umělci z různých zemí. Počínaje tímto projektem se chci fanouškům předvést s více umělci, rozmanitými vystoupeními a písněmi,“ zmínil Jay B.

Na druhé straně ØZI v minulém roce vydal album Pedestal. Deska byla perfektním mixem rozdílných skladeb, které dohromady utvořily návykový hudební zážitek.

Všichni tři umělci jsou významnými hráči na světové hudební scéně, takže toto spojení je legendárním momentem, který si nemůžeme nechat ujít.

Líbí se vám líbí tato mezinárodní píseň?

Zdroj: thehoneypop.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.