Skupina TREASURE chce svým comebackem představit jak svoji novou éru, tak i novou stránku sebe sama

Hudba
Foto: YG Ent.

Po více než roce se skupina TREASURE vrací zpět na obrazovky se svým dlouho očekáváným comebackem a titulní písní JikJin. Spolu s ní ohlásili začátek nové éry!

V některých ohledech se v kariéře TREASURE potkává vzrušení a dlouhé období trpělivosti. Cesta k debutu pro skupinu TREASURE byla velmi trnitá. Nejednou se změnil název i sestava skupiny. V roce 2020 se chlapci konečně dočkali tolik očekávaného debutu, když v srpnu vydali svůj singl BOY. Zbytek roku byl pak plný singlů a různých výher, které dokázaly, že TREASURE stojí za to, aby se o ní mluvilo jako o chlapecké skupině 4. generace, na kterou si musí ostatní dávat velký pozor.

Kluků byste si měli všimnou nejen proto, že jsou první chlapeckou skupinou, která vzešla z YG od roku 2015, ale i pro jejich talent, šarm, osobnost a vystupování na pódiu. Bohužel po vydání jejich debutového alba The First Step: Treasure Effect v lednu 2021, se skupina po zbytek roku téměř odmlčela. Byl to rozhodně frustrující moment pro mnoho fanoušků, kteří chtěli od chlapců vidět více. Nyní konečně nastal ten správný čas a TREASURE jsou zpět! A to se singlem JikJin a jejich prvním mini albem, The Second Step: Chapter One.

JikJin, což v korejštině znamená rovný, se svým nádechem popu a elektrické taneční hudby blíží ke zvuku minulých písní TREASURE. To ale neznamená, že je špatná, to rozhodně ne. Začátek je relativně krotký, ale poté exploduje do elektronického refrénu, zatímco chlapci zpívají o tom, že se zamilovali a šli rovnou za srdcem dané osoby. A když se píseň dostane do finále, přináší naprosto nezapomenutelný a bombastický závěr, na který v brzké době určitě nezapomenete.

Finále tak trochu připomíná zakončení skladeb jako BANG BANG BANG od BIG BANG a DDU-DU DDU-DU od BLACKPINK, což je velká pochvala. Videoklip k titulní písni přímo křičí svým rozpočtem a je vidět, že skupina si dala opravdu záležet, aby byl tento comeback skvělý. Vizuální stránka, vzhled, choreo, outfity, produkční design a kamera jsou na jedničku.

JikJin však není jedinou novinkou skupiny. Seznam písní nového alba The Second Step: Chapter One se liší podle verze. Digitální podoba obsahuje čtyři zbrusu nové skladby a pokud sáhnete po té fyzické, budete si jich moci poslechnout rovnou šest. Vzhledem k tomu, jak málo bylo nové hudby TREASURE, je to pro mnoho fanoušků velmi vítaná zpráva.

Jak název napovídá, nové mini album je začátkem nebo první kapitolou nové éry, druhým krokem na jejich cestě. TREASURE se nyní chystají představit svou novou tvář, ve které budou moci ukázat svůj růst, vášeň, obětavost a talent ještě většímu počtu lidí. Jsme zvědaví, co dalšího nám nabídnou. A doufejme, že na novou hudbu nebudeme muset čekat příliš dlouho.

Co na tento comeback TREASURE říkáte vy?

Zdroj: nylonmanila.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.