ONEUS: Připravili jsme pro vás ty nejpůsobivější a pohledu lahodící vystoupení!

Lucie Stará
Hudba
Foto: twitter.com/official_ONEUS

Skupina ONEUS na začátku listopadu minulého roku zazářila se svým šestým mini albem Blood Moon, které sklízí jeden úspěch za druhým. Co členové prozradili v exkluzivním rozhovoru?

Video k titulní písni Luna dosáhlo deseti milionů zhlédnutí během prvních 48 hodin od vydání. Pokračujíc ve svém neuvěřitelném úspěchu se skupina připojila k LIVENow jako vůbec první mužská K-Pop skupina pořádající exkluzivní koncert na této streamovací platformě. Na oslavu koncertu poskytli ONEUS exkluzivní rozhovor pro allkpop!

Než začneme, velké gratulace k vašemu poslednímu comebacku! Video k písni Luna získalo přes 10 milionů zhlédnutí během prvních 48 hodin a momentálně jich má přes 22 milionů. Jaká byla vaše reakce na mimořádný úspěch této písně?
Keonhee: Tvrdě jsme dřeli a zkusili jsme nové věci pro toto album, takže jsme si nebyli moc jistí, jak budou fanoušci reagovat. Když album vyšlo, fanouškům se to líbilo více než jsme očekávali. Jsme neskutečně šťastní, že je našimi fanoušky milováno a naše tvrdá práce se vyplatila.

Posledních pár měsíců jste byli neuvěřitelně zahlceni prací, dokonce jste vydali digitální singl Stay. Jak jste sladili své aktivity s přípravou koncertu? Jak vypadá váš den?
Xion: Na koncert i nové album jsme se připravovali ve stejný čas. Abychom to zvládli, chtěli jsme mít na vše dostatek času, ale zároveň abychom nelelkovali. Snažili jsme se bavit a zároveň si celý ten proces užít.

Jak odpočíváte mezi vašimi nabitými programy? Jak relaxujete na konci dlouhého a náročného dne?
Ravn: Při odpočinku se snažím osvěžit a rozveselit při svých koníčcích. Nedávno jsem začal malovat olejovými barvami. Pokud je hezké počasí, tak fotografuji a snažím se plánovat obsah pro svůj video projekt RVFILMS.
Leedo: Snažím se dohonit spánkový deficit. Také cvičím, ale moc nechodím ven.

Je to poprvé, co děláte sólo online streamovaný koncert pro celosvětové publikum. Před vámi už na LIVENow pořádali svůj koncert Mamamoo, Maroon 5, SZA a další. Jaké to je být první mužskou K-Pop skupinou vystupující na této platformě, která hostila tak slavné umělce?
Seoho: Je to pro nás čest. Uděláme, co bude v našich silách, abychom toto vystoupení učinili zapamatováníhodné jako všichni naši předchůdci. Opravdu doufáme, že naše vystoupení bude mimořádné.

Zaveďme řeč na téma úspěchy. Dokázali jste toho tolik jako skupina v tak mladém věku. Jak byste definovali úspěch? Máte nějaké projekty, které byste chtěli zkusit nebo milníky, kterých byste chtěli v budoucnu dosáhnout?
Hwanwoong: Byl by to úspěch, kdybychom mohli sdílet naši hudbu a vystoupení s Tomoon (název fanoušků skupiny). A protože v to věříme, tak naše skupina, personál a všichni, kteří jsou do toho zapojení, pracují dnem a nocí, abychom toho dosáhli. Chceme být v budoucnu ONEUS, nejpracovitější skupina, která vždy ze sebe dává 100 %.

Na co se těšíte nejvíce na svém online koncertu s LIVENow? Má každý člen píseň, na jejíž vystoupení se těší nejvíce?
Ravn: Chceme, aby náš výkon rezonoval i mimo obrazovku se silným, ale něžným výkonem, který dokáže jen ONEUS a připravujeme se na to velmi pilně. Jsem nadšený a zvědavý, jak se to bude líbit našim fanouškům. Nejvíce se těším na píseň Luna.
Seoho: Opravdu chci vědět, jak budou fanoušci sledující naše vystoupení online reagovat! Doufám, že jejich reakce bude odrážet naši tvrdou práci, kterou jsme do tohoto vystoupení dali. Nejvíce chci vystupovat s No Diggity, zbožňuji energii této písničky.
Leedo: Těším se na všechno. Každý koncert je nervy drásající a zároveň vzrušující, což mě vždy napumpuje. Také se těším na No Diggity.
Keonhee: Hrozně se těším až fanouškům ukážeme naše živé vystoupení! A jelikož naše poslední show „ONEUS Theatre“ byla tak úžasná zkušenost, jsem nadšený že se takto můžeme spojit s fanoušky z celého světa a komunikovat s nimi. Moje volba písně je To Be Or Not To Be.
Hwangwoong: Chci, aby si fanoušci užili naše vystoupení, pro které jsme pracovali tak tvrdě, abychom ukázali, co v nás opravdu je. Nejvíce se těším na předvedení Intro: Window, jelikož jsme pracovali na tomto novém intru a vím, že to fanoušci budou zbožňovat.
Xion: Musím vybrat Black Mirror. Bude to vystoupení se zrcadly, takže byste si to neměli nechat ujít.

Na závěr, máte nějakou speciální zprávu pro čtenáře allkpopu?
Ravn: Přejeme si, abyste byli vždy zdraví a šťastní! Prosím podporujte ONEUS i v dalších dnech.
Seoho: Vždy budeme dělat, co je v našich silách, abychom ukázali ten nejlepší výkon. Buďte s námi!
Leedo: Doufám, že každý váš den bude šťastný a zdravý. Buďte zdraví!
Keonhee: Doufám, že budete vždy zdraví a šťastní. Prosím podporujte a milujte ONEUS!
Hwangwoong: Ahoj čtenáři allkpopu! Jsem Hwangwoong z ONEUS! Připravili jsme ty nejpůsobivější a pohledu lahodící vystoupení pro tuto událost, tak doufám, že si to užijete! Díky, že jste s ONEUS i v novém roce!
Xion: Ahoj! Jsem nejmladší Xion! Doufám, že si užijete naše vystoupení a budete šťastni s námi v roce 2022! Díky že i nadále projevujete lásku a podporu našemu týmu! Milujeme vás!

Zdroj: allkpop.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.