Kim Junsu bude jako brilantní detektiv L brázdit muzikálová prkna v adaptaci Death Note

Michaela Pašková
Hudba
Foto: OD Company


Nová produkce muzikálu Death Note konečně odhalila obsazení! Kromě člena JYJ v ní ztvární roli například Kim Sung Cheol nebo Kei z Lovelyz.

Od 1. dubna do 26. června bude v uměleckém centru Chungmu uvedena nová produkce muzikálu Death Note, jehož předlohou je stejnojmenná japonská manga. Původní zpracování muzikálu mělo v Japonsku premiéru v dubnu 2015 a korejská verze následovala v červenci téhož roku. Od té doby vzniklo několik japonských a korejských zpracování.

Letošní verze se nese v duchu Non Replica, což znamená, že vše bylo přepracováno. Nic z minulých scén, kostýmů ani rekvizit nebude tentokrát použito.

Stejně jako u ostatních korejských produkcí muzikálů je do stejné role obsazeno několik muzikálových herců.

Zřejmě vám nemusíme představovat, kdo Yagami Light, geniální středoškolák, vlastně je. Jeho role se zhostí Hong Kwang Ho a Go Eun Sung. První jmenovaný hrál tuto postavu už v prvním korejském zpracování. Go Eun Sung je profesionální muzikálový herec, který si zahrál v muzikálech jako jsou Hedwig and the Angry Inch, A Gentleman’s Guide to Love and Murder, The Great Comet a Notre-Dame de Paris. Nedávno se objevil jako soutěžící v konkurzním programu Tomorrow’s National Singer od TV Chosun.

Role L, brilantního detektiva, se ujme Kim Junsu a Kim Sung Cheol. Kim Junsu debutoval jako idol, a ať už jako solista nebo člen JYJ, vydal několik alb. Objevil se v inscenacích jako jsou Mozart, Dracula, Elisabeth a Excalibur. Kim Sung Cheol je široké veřejnosti nyní znám zejména svými rolemi v seriálech Prison Playbook, Do You Like Brahms? a Our Beloved Summer. Původně ovšem debutoval jako muzikálový a divadelní herec.

Postavu Rem, která dává Amane Misae Zápisník smrti a je jí oddaná, ztvární Kim Sun Young a Jang Eun Ah. Kim Sun Young vyhrála ocenění pro Nejlepší herečku ve vedlejší roli během šestého ročníku Korea Musical Awards, zatímco Jang Eun Ah je známá pro její práci v představením Excalibur, Rebecca, Gwanghamun Sonata a Jesus Christ Superstar.

Kang Hong Seok a Seo Kyung Soo se ujmou role Ryuka, smrtky, která z nudy hodí do světa Zápisník smrti. Oba jsou slavní muzikáloví herci. Seo Kyung Soo vyhrál ocenění Nejlepšího herce během pátého ročníku Korea Musical Awards a Kang Hon Seok si udělal jméno v inscenacích Kinky Boots, Elisabeth, Dracula a naposledy Hadestown.

Jako Amane Misa, která působí jako idol a je zamilovaná do Yagami Lighta, se představí Kei z Lovelyz a Jang Min Je. Poté, co skupina Lovelyz opustila Woolim Entertainment a členky se vydaly rozdílnými cestami, Kei jako muzikálová herečka podepsala smlouvu se společností, kterou nedávno založil Kim Junsu. Fanoušci ji mohli vidět hrát v muzikálech Midnight Sun a Excalibur. Jang Min Je během šestého ročníky Korea Musical Awards vyhrála ocenění Nejlepší nové herečky.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.