Soobin z TXT nedokázal ihned uvěřit skvělým výsledkům skupiny

Michaela Pašková
Hudba
Foto: Marie Claire

V novém rozhovoru pro únorové vydání magazínu Marie Claire se člen TXT rozpovídal o svých pocitech ohledně pro skupinu úspěšného roku 2021.

Jelikož to bylo poprvé, co Soobin nafotil pro magazín fotografie sám, přiznal se v doprovodném rozhovoru, že zprvu z toho byl velmi nervózní.

„Málokdy něco dělám bez ostatních členů TXT, takže jsem se opravdu bál. Byl jsem dost nervózní, ale díky vřelé atmosféře na place se mi nervy rychle uklidnily.“

Mírně řečeno, rok 2021 byl pro TXT skvělým. Druhé studiové album The Chaos Chapter: FREEZE bylo ve Spojených Státech nejprodávanějším albem jakékoliv skupiny nebo mužského umělce a zároveň pátým nejprodávanějším albem jakéhokoliv umělce. Skupina byla také jediným K-Pop umělcem, jehož tři alba debutovala v Billboard 200 a hitová titulní skladba 0X1=LOVESONG (I Know I Love You) se stala první korejskou písní, která strávila přes sto hodin na prvním místě japonského hudebního žebříčku Line Music.

Kromě vysoké prodejnosti alb a umístění v hudebních žebříčcích sklízela hudba TXT pozitivní recenze od kritiků. Skupina byla jediným korejským umělcem umístěným v seznamu The 50 Best Albums of 2021 od Rolling Stone a také NME. Titulní skladba 0X1=LOVESONG (I Know I Love You) zaujala první místo v Billboard žebříčku 25 nejlepší loňských K-Pop písní.

Soobin byl dotázán, co si o takových úspěších myslí. „Zpočátku mi to nepřipadalo skutečné a nemohl jsem tomu uvěřit. Protože jsme nebyli schopni vyrazit na turné, nebyl žádný způsob, jak bychom co se týče fandomu poznali tento růst. Ale díky těmto výsledkům jsem si začal být jistý, že cesta, po které kráčíme, je ta správná. Cítil jsem se hrdý a šťastný.“

Dále se podělil o to, že on sám se těší na to, kam je TXT příběh příště zavede. Doufá, že skupina bude moci v budoucnu prostřednictvím své hudby poskytnout posluchačům útěchu.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.