Už příští týden bude debutovat nová kapela z JYP Entertainment, Xdinary Heroes!

Michaela Pašková
Hudba
Foto: twitter.com/XH_official

Šestice chlapců je připravena získat vaše srdce. Co zatím víme o nováčcích z JYP, kde z kapel působí DAY6?

Není to tak dlouho, co společnost JYP Entertainment informovala širokou veřejnost o debutu nové kapely, která dostala pojmenování Xdinary Heroes. O ochrannou známku na toto pojmenování požádala společnost už 13. července. Kromě oficiální webové stránky a stránky určené fanouškům byly kapele založeny profily na sociálních sítích – Twitter, Instagram, YouTube a Facebook.

Odhalené logo nevzbudilo příliš velké ovace, protože dle mnohých je velmi podobné tomu, které má skupina MONSTA X. Navíc nedávno společnost informovala fanoušky o debutu dívek JYPn, takže se zprvu mnozí domnívali, že Xdinary Heroes je pojmenováním této skupiny.

I přesto, že kapela Xdinary Heroes vstoupí na scénu už 6. prosince se singlem Happy Death Day, nevzbuzuje tento JYP debut zatím přílišnou pozornost.

Společně se nyní podíváme na zoubek jednotlivým členům. Moc informací se o nich zatím neví. Teaser fotografie se stále zveřejňují.

Jako první byl fanouškům představen Jooyeon, celým jménem Lee Joo Yeon. Narodil se v roce 2002 v Daegu v Jižní Koreji. Do společnosti byl přijat teprve loni prostřednictvím soukromého konkurzu. V kapele bude působit jako baskytarista. O.de, druhý odhalený člen, se jmenuje Oh Seung Min. Narodil se 11. června 2002 ve znamení blížence. Jeho čínským znamením je kůň. Stejně jako Jooyeon vstoupil do společnosti skrze soukromý konkurz. Nicméně už v roce 2019. V kapele bude mít na starosti syntezátor, elektrický hudbení nástroj, slangově synťák.

Představení – Jooyeon, O.de
Vystoupení – Jooyeon, O.de

Gaon neboli Kwak Ji Seok se narodil v roce 2002. Během střední školy byl členem co-ed kapely. V čínském znamení je kůň. V kapele bude hrát na elektrickou kytaru a o doprovodnou se postará čtvrtý člen, Jun Han, celým jménem Han Hyeong Jun. Narodil se v srpnu 2002 v Gimhae v Jižní Koreji. Znamením je lev a v čínském kůň. Kvůli jeho vzhledu se mu přezdívá Han Anchovy. Netizen o něm napsali, že vypadá jako Young K z DAY6 nebo Han ze Stray Kids. Je tichým a milým.

Představení – Gaon, Jun Han
Vystoupení – Gaon, Jun Han

Pátý člen, Jungsu, celým jménem Kim Jung Su, se narodil buď v roce 2001 nebo 2002. Přesně se to zatím neví. V čínském znamení je kůň. Fanoušci ho mohli poprvé postřehnout v roce 2019 během JYP Trainee Showcase. Má dobrý hlas a v kapele bude působit jako klávesista. Jako poslední byl představen nejstarší člen. Gun-il neboli Goo Gun Il se narodil v rozmezí let 1998 až 1999. Jako bubeník byl součástí Berklee projektu TODAY‘S MENU. Takže zřejmě dokážete odhadnout jeho pozici. Stejně jako u Jun Hana netizen uvádějí, že vypadá jako Han ze Stray Kids.

Představení – Jungsu, Gun-il
Vystoupení – Jungsu, Gun-il

Není zřejmé, kdo zaujme post vůdce. Nicméně se předpokládá, že jim bude Gun-il.

Těšíte se na debut nové kapely?

Zdroj: xdinaryheroes.jype.com, kprofiles.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.