CNBLUE se tentokrát vydali na divoký západ. Chtějí tam najít svobodu

Eva Lenská
Hudba
Foto: FNC entertainment

CNBLUE se vrátili s novým albem, které dostalo název Wanted a s titulní písní Love Cut. Od loňska vystupují jako trio a ač se čím dál víc věnují herectví, hudbu si stále užívají.

CNBLUE ve středu 20. října vydali zbrusu nové album Wanted a tentokrát si zahráli na kovboje. Už jste se s nimi a jejich titulní skladbou Love Cut vydali na divoký západ?

Píseň Love Cut složili Jung Yong Hwa, Kim Do Hoon (RBW), Lee Hyun Seung a TM. Otextoval ji také Yong Hwa. Text písně líčí touhu utnout zbytečné vazby a najít svobodu. Zvuky kytary a klavíru přispívají k atmosféře divokého západu.

Kapela místo tiskové konference uspořádala talk show, kde členové uvedli, že se poprvé od debutu kapely v roce 2010 rozhodli pro westernové téma a proměnili se v kovboje.

Foto: FNC entertainment

„Ohlédli jsme se za dosavadními alby a uvědomili si, že jsme ještě neměli vizuální téma. Říkali jsme si, že by bylo hezké být po vzhledové stránce celistvější,“ řekl leader kapely Jung Yong Hwa.

Rozhodli se pro koncept podbarvený westernovým stylem v souladu s ústřední skladbou Love Cut a videoklipem, který připomíná scény z westernového filmu doplněné kytarovými riffy a zvuky klavíru.

„Rytmické zvuky bicích a basy vedou píseň, jejímž základem je disko“, vysvětlil Lee Jung Shin, který hraje na basovou kytaru. Bubeníka Kang Min Hyuka okamžitě zaujalo pískání v úvodu. O pískání se postaral Jung Yong Hwa a vše bylo nahráno na jeden zátah.

Yong Hwa přiznal, že ho nejvíc těší, když si s nimi mohou fanoušci zazpívat. „Doufal jsem, že budeme moci brzy uspořádat koncert. Album vám snad umožní si tu scénu představit,“ dodal na závěr.

Jak se vám zamlouvají nové album a koncept kapely CNBLUE?

Zdroj: koreaherald.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.