Nové album Seventeen je plné vášnivé lásky. Titulní skladba Rock With You srší silnou energií

Eva Lenská
Hudba
Foto: twitter.com/pledis_17

Skupina Seventeen se vrátila na korejskou hudební scénu s novým albem Attacca a titulní písní Rock With You. Nyní je čas zaměřit se na to, co chlapci o své novince prozradili na tiskové konferenci.

Pánové vydali čerstvé mini album s názvem Attacca, které navazuje na předchozí album skupiny a projekt Power of Love. Název je příznačný – attacca je v hudbě směr, kdy na konci jedné skladby či části, začíná bez přestávky další.

Na tiskové konferenci třináctičlenná skupina přirovnala album ke zkoumání pocitů vášnivé lásky a náklonosti vůči milované osobě. Mingyu uvedl, že nové album je plné vášně, a Woozi doplnil, že fanoušci by se měli těšit na to, jak bude skupina tentokrát vyjadřovat různé pocity lásky. Wonwoo dodal, že kromě příběhů o lásce chce skupina posluchačům zprostředkovat i vzácné emoce lásky a přátelství.

Foto: twitter.com/pledis_17

Jeonghan o titulní písni Rock With You uvedl: „Je to skladba, která srší silnou energií a je protkaná zvuky syntezátoru a kytary. Text písně hovoří o touze zůstat se svou milovanou.“ Text k písni napsali Vernon a Joshua. Na hudbě se podílel Woozi. Nové album obsahuje sedm stop. Nechybí ani první anglicky nazpívaná píseň 2 minus 1.

Vernon o anglické skladbě řekl, že ji vymyslel jako poděkování Carats, fanouškům skupiny, po celém světě. Když mluvil o tom, čemu by měli fanoušci věnovat pozornost, DK prozradil, že skupina tentokrát vyzrála. „V našich písních hodně mluvíme o lásce, ale ve srovnání s naším předchozím albem je toto album o vášnivé lásce,“ dodal.

Attacca je prvním albem skupiny Seventeen od doby, kdy všichni členové kapely obnovili své smlouvy se společností Pledis. Po zbytek roku bude skupina pokračovat v jedenáctičlenné sestavě, aby se čínští členové Jun a The8 mohli soustředit na aktivity ve své vlasti, které byly odloženy kvůli pandemii covid-19.

Na otázku týkající se dvou čínských členů skupiny, Seungkwan odpověděl: „Chybí nám, ať už na pódiu, nebo v každodenním životě. Na tiskové konferenci jsme použili předtočená videa a oba členové nám v nich poděkovali za nazpívání svých partů. V Číně se jim daří dobře a nám v Koreji také.“ Wonwoo dodal, že skupina s čínskými členy dopředu natočila různý obsah, aby fanoušci necítili prázdnotu.

Leader S. Coups poznamenal, že doufá, že zbytek propagačních aktivit proběhne hladce, aniž by někdo onemocněl nebo se zranil. „Během našich předchozích propagačních aktivit jsem nemohl být na pódiu a naši fanoušci z toho měli obavy,“ řekl s odkazem na to, že při posledním comebacku si musel dát pauzu kvůli zranění ramene. Dále uvedl, že dobrý výsledek se dostaví, pokud si album poslechne hodně lidí, a zadoufal, že by to mohlo být hnacím motorem pro další album.

„Během tiskové konference k našemu předchozímu albu jsem myslím jako svůj cíl uvedl umístění na nejvyšším místě v nejprestižnějším žebříčku Billboard. Ve skutečnosti jsme naši píseň našli na 15. místě, tak proč se tentokrát nezaměřit na 1. místo?“ řekl na závěr Seungkwan.

Už jste nové album skupiny Seventeen slyšeli? Co říkáte na titulní skladbu?

Zdroj: koreaherald.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.