Moon Geun Young si v drama speciálu Memory Point zahraje alkoholičku. Přidají se k ní Jo Han Sun a Kang Sang Joon

Eva Lenská
Film / TV
Foto: yna.co.kr

Známá herečka Moon Geun Young si zahraje v drama speciálu televize KBS. Pojďme se podívat na děj, datum premiéry a další obsazení.

Herečku Moon Geun Young jste mohli naposled vídat v detektivním seriálu Catch The Ghost. Dnes bylo oznámeno, že si zahraje v drama speciálu s pracovním názvem Memory Point. Speciál bude vysílat televize KBS.

O režii se postará Lee Wooong Hee a o scénář Park Jae Yoon. V seriálu si také zahrají herci Jo Han Sun a Kang Sang Joon.

O čem bude drama speciál pojednávat? Memory Point bude vyprávět o ženě, která pečuje o svého manžela alkoholika, dokud se sama z přemíry stresu nestane alkoholičkou. Ztrácí se ve své bolesti, dokud nepotká tajemného mladého muže, který ji naučí, jak žít dál.

Moon Geun Young ztvární nešťastnou Oh Eun Soo, tragickou hlavní postavu, která se vyčerpá péčí o manžela alkoholika a sama se stane závislou na alkoholu.

Jejího mažela Jung Seok Younga, který pije už sedm let a léčí se ze závislosti, si zahraje Jo Han Sun. Sice je vděčný Oh Eun Soo, že při něm stála, když mu bylo nejhůř, ale brzy ho její útoky na něj pod vlivem alkoholu unaví.

Kang Sang Joon byl obsazen do role Hae Gaka, majitele penzionu na konci pláže. Je to tajemný mladý muž, který se s Oh Eun Soo setká, když je úplně na dně, a jelikož rozumí její bolesti, snaží se jí pomoct.

Drama speciál bude mít jednu epizodu, která bude odvysílaná v prosinci.

Zdroj: soompi.com, asianwiki.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.