Nová korejská reality show představí divákům 24 odvážných žen, které budou bojovat o přežití

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Netflix

Jihokorejci vypouští do světa další drsnou reality show, ve které se bude bojovat o přežití. Někdo může tvrdit opak, ale ženy jsou silné a hodlají to dokázat! Show Siren: Survive the Island je pozve na odlehlý ostrov, kde budou mít za úkol přežít a vyhrát.

Desetidílná survival reality show představí divákům 24 žen s mimořádnými fyzickými schopnostmi. Jsou mezi nimi policistky, sportovkyně, vojákyně, kaskadérky, bodyguardky i požárnice. Tyto dámy jsou rozděleny do šesti týmů a odvezeny na téměř pustý ostrov, aby bojovaly proti sobě. Přežít a vyhrát může jen ten nejsilnější tým.

Foto: Netflix

Producentka Lee Eun Kyung prozradila, co ji k tvorbě show inspirovalo: „Na sportovních komiksech se mi vždy líbilo přátelství, úsilí a vítězství. Zjistila jsem však, že sportovních komiksů s ženskými hrdinkami není mnoho. Chtěla jsem tedy vytvořit silnou ženskou ságu, v níž by ono přátelství, úsilí a vítězství bylo.“

Scenáristka pořadu Chae Jin Ah poznamenala, že vzájemné soupeření v divočině odhalí profese jednotlivých soutěžících. Poté dodala: „Účastnice bojují o přežití, jsou izolovány na ostrově a předvádějí své schopnosti překonáváním různých překážek, které jim klade do cesty příroda. Soutěžící mezi sebou nejen soupeří, ale také jsou solidární, aby za těchto podmínek dokázaly přežít.“

Jaké ženy v této show poznáme? Třeba kaskadérku, která zlomené žebro nepovažuje za zranění. Nebo bodyguardku, která tvrdí, že nejlepší způsob, jak zastavit kulku, je nechat se zasáhnout. Nebudou chybět ani atletka, která dokáže šplhat po laně ve i spánku a vojákyně, která stále žije ve válečném stavu.

Survival show Siren: Survive the Island bude mít na Netflixu premiéru 30. května.

Zdroj: Netflixlife, Netflixer, The Korea Times

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.