Co můžeme očekávat v Dr. Romantic 3? Stanice SBS přišla s novými fotografiemi našich milovaných herců v lékařských pláštích

Film / TV
Foto: SBS

Korejské drama Dr. Romantic 3 představil první fotografie z ateliéru, které zachycují romantickou atmosféru mezi herci Ahn Hyo Seopem a Lee Sung Kyung.

Dr. Romantic, je drama, které sleduje příběhy lékařů, pracujících ve zchátralé nemocnici na venkově. Byloi potvrzeno, že herci Han Suk Kyu, Ahn Hyo Seop, Lee Sung Kyung, Kim Min Jae, So Ju Yeon, Jin Kyung, Im Won Hee, Byun Woo Min a Jung Ji Ahn si své dřívější role zopakují i v nadcházející třetí sérii.

Ahn Hyo Seop se vrací jako geniální chirurg Seo Woo Jin, který ve druhé sérii zastával roli cynického lékaře, jenž nevěřil ve štěstí kvůli svému životu v nevýhodných podmínkách. Herečka Lee Sung Kung se vrací jako lékařka na kardiochirurgii.

V předchozí sérii si Seo Woo Jin a Cha Eun Jae získali spoustu příznivců tím, že dokázali ztvárnit srdceryvný románek i v těžkých obdobích, kdy se jako mladí lékaři cítili každý den ztraceně a frustrovaně. Tito dva si v závěrečné epizodě druhé série vzájemně potvrdily své city, což naznačovalo, že se z nich stal oficiální pár.

Na nově zveřejněných záběrech jsou zachyceni lékaři Seo Woo Jin a Cha Eun Jae, kteří si dávají pauzu v rušných chodbách nemocnice Doldam. Zdá se, že se tito dva mají k sobě mnohem blíže a je jim spolu příjemněji, než v minulé sérii. Toto také vzbuzuje zvědavost diváků ohledně toho, co se s nimi za poslední tři roky stalo.

Očekávání na další romantické příběhy, které tito dva předvedou v nemocnici Doldam, je velké.

Premiéra první epizody Dr. Romantic proběhne 28. dubna. Těšíte se? Podělte se s námi v komentářích.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.