Oblíbená manga série Kimi ni Todoke se již brzy objeví na Netflixu v podobě hraného seriálu

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Netflix

Kimi ni Todoke, jedna z nejoblíbenějších romantických anime a manga sérií všech dob, se již brzy objeví na Netflixu v podobě hraného seriálu. Tvůrci dali desetidílné sérii název From Me to You: Kimi ni Todoke a do hlavních rolí obsadili mladé a neokoukané herce Minami Saru a Suzuku Ojiho.

Studentka prvního ročníku střední školy Kuronuma Sawako má problém zapadnout mezi své spolužáky a kvůli svým dlouhým rovným černým vlasům a bledé pleti dostává posměšnou přezdívku Sadako podle hororu Kruh. Všichni se jí raději straní, aby je náhodou neproklela.

Zatímco vede svůj osamělý školní život, potká chlapce, který se s ní baví a nedbá na pomluvy. Jmenuje se Kazehaya Shota a je nejoblíbenějším studentem ve třídě, kterého mají všichni rádi pro jeho veselou povahu. Díky rozhovorům se Shotou se Sawako pomalu začíná otevírat ostatním spolužákům. Jak žije středoškolský život, o kterém vždycky snila, její city ke Kazehayovi se začínají měnit…

Foto: Netflix

Kdo je fanouškem mangy od Karuho Shiiny, jistě ví, že Japonci podle ní natočili i úspěšný stejnojmenný film, jenž měl premiéru v roce 2010 a zahráli si v něm Tabe Mikako a dnes již zemřelý herec Miura Haruma. Seriál From Me to You: Kimi ni Todoke mají autorsky na svědomí režiséři Kikuchi Takeo, Shinjo Takehiko a scénárista Miyamoto Hayato.

Příběh Sawako a Shoty bude na Netflixu od 30. března.

Zdroj: mydramalist, Netflix, comicbook, netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.