Park Hyung Sik o Our Blooming Youth: Jak se mu natáčelo s Jeon So Nee a čím je seriál výjimečný?

Film / TV
Foto: tvN

Herec Park Hyung Sik se v rozhovoru rozpovídal o svém novém dramatu Our Blooming Youth a také o vzájemné chemii s herečkou Jeon So Nee.

Historické drama televize tvN, Our Blooming Youth, vypráví příběh prince trpícího záhadnou kletbou a geniální ženy, která je obviněna z vraždy členů své rodiny. Jejich románek se vyvíjí tak, že muž zachraňuje ženu před jejím falešným obviněním a žena zachraňuje muže před jeho prokletím. Park Hyung Sik hraje korunního prince Lee Hwana a Jeon So Nee geniální ženu jménem Min Jae Yi.

Herec popsal své první dojmy z dramatu slovy: „Když jsem poprvé držel a četl scénář, propadl jsem do příběhu ještě dříve, než jsem si to vůbec uvědomil. Cítil jsem, že tento scénář má sílu diváky vtáhnout do děje. Byl jsem opravdu nadšený a říkal si: ‚Jaké to bude, až se z tohoto scénáře stane drama?'“

K postavě korunního prince Lee Hwana herec vysvětlil, že mu bylo mladého prince líto, ale zároveň ho zaujal jeho nevinný šarm a poctivost. Svou postavu přirovnal k barevnému opeřenci. Popsal ho jako směs nevinnosti, strachu, dospělosti a hravosti. Aby ztvárnil všechny tyto rozmanité stránky, musel nad svojí postavou velmi přemýšlet, když se do mladého prince vžíval. „Neustále jsem přemýšlel: ‚Kdybych byl Lee Hwan, jak bych se cítil a co bych si v této situaci myslel?‘ Prostě jsem se snažil zůstat věrný své roli.“

Foto: tvN

Tento romantický příběh by samozřejmě nebyl kompletní bez herečky Jeon So Nee, která hraje Min Jae Yi. V průběhu seriálu se Lee Hwan a Min Jae Yi mnohokrát osudově setkají a musí jeden druhého navzájem zachránit.

Park Hyung Sik jejich romanci v dramatu popsal slovy: „Už od chvíle, kdy se Lee Hwan a Min Jae Yi setkají, až do jejich posledního okamžiku, je sledování jejich vyvíjecího vztahu jako sledování čtyř ročních období.“ Dále vysvětlil, že ve vztahu obou postav je přítomna svěžest jara, horkého léta, osvěžujícího chladného podzimu a chladné zimy.

Na otázku, co je podle něj hlavním bodem dramatu, Park Hyung Sik nakonec odpověděl: „Růst těchto mladých lidí. Jak postupně řeší a překonávají jednotlivé problémy a nástrahy života.“ Díky tomu je Our Blooming Youth seriálem, který není žánrově omezen a nabízí divákům od každého trochu.

Foto: tvN

Our Blooming Youth mělo premiéru 6. února. A co Vy? Sledujete ho? Podělte se s námi o svůj názor v komentářích!

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.