Seznamovací show Single’s Inferno bude mít 3. řadu. Netflix chystá velké změny

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Netflix

Populární jihokorejská seznamovací reality show dostala od Netflixu zelenou a po úspěšné první a druhé řadě se dočkáme i třetí. Tvůrci pořadu navíc slibují zajímavé změny. Celá show o hledání partnera a randění má být lákavější a zábavnější.

Seznamovací pořad Single’s Inferno zabodoval u diváků už svojí první řadou. Stal se vůbec první jihokorejskou reality show, která se dostala do TOP 10 nejsledovanějších pořadů na Netflixu.

Diváky poté oslovila i druhá řada, jež byla plná zajímavých a přitažlivých mladých mužů a žen, kteří doufali, že jim randění v pekle či ráji pomůže narazit na pravou lásku. Snažili se rychle najít partnera, aby mohli opustit pekelnou základnu a odletět helikoptérou do luxusního ráje. Teprve tam se ale s vybranou druhou polovičkou začali poznávat.

Foto: Netflix

Nyní dal Netflix zelenou další řadě. Ta s sebou přinese několik změn a pravidla i samotný pekelný ostrov dostanou novou podobu. „To, co bylo dříve rájem a peklem, se zcela změní,“ uvedl pro Tudum vedoucí korejského obsahu Yoo Ki Hwan. „Změny se týkají zejména ráje. Už to nebude jen luxusní letovisko, ale spíše výjimečné a intimní místo, kde budou mít páry možnost oddat se hlouběji svým emocím, což posune romantiku na vyšší úroveň,“ dodal.

S novými pravidly a změnami bude randící show ještě více nepředvídatelná. Při sledování tak budeme fandit novým soutěžícím a opět hádat, kdo s kým skončí. Ačkoli zatím nevíme, kdy se 3. řady dočkáme, těšit se můžeme už nyní.

Zdroj: Naver, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.