Dva pánové z Infinite spolu! L a Sung Yeol si spolu zahrají v seriálů o účetní firmě

Eva Lenská
Film / TV

Fanoušci skupiny Infinite jsou určitě nadšení Kim Myung Soo a Lee Sung Yeol si spolu zahrají v seriálu. Možná za to může i fakt, že oba zastupuje agentura Management 2sang.

O tom, že L dostal hned po návratu z armády nabídku hrát v seriálu Accounting Firm se nějakou dobu šeptalo. Ale až 6. února vyšlo najevo, že roli přijal a navíc se bude na place vídat s kamarádem ze skupiny Infinite, Sung Yeolem.

Jak už název napovídá, seriál Accounting Firm bude líčit různé příběhy, které se odehrávají v účetních firmách. Kim Myung Soo ztvární Jang Ho Wooa, absolventa střední školy, který nastoupil do účetní firmy Taeil. Tento mladý muž si tak plní svůj sen o spravedlnosti.

Lee Sung Yeol naproti tomu bude hrát Shim Hyung Wooa, který se po překonání složité situace v rodině stane ředitelem účetní firmy Deals.

Již dříve bylo oznámeno, že role manažera, jenž pracuje ve filmě už 12 let, byla nabídnuta Choi Jin Hyukovi, jenž ji stále zvažuje. Nabídku zahrát si v seriálu dostali také herec Choi Min Soo a herečka Yeonwoo.

Seriál by měl mít 16 epizod a jeho premiéry se dočkáme v první polovině tohoto roku.

Zdroj: soompi

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.