Song Joong Ki se oženil s bývalou britskou herečkou. Oba se těší na společného potomka

Film / TV
Foto: edition.cnn.com

Herec Song Joong Ki dnes veřejně oznámil, že je v manželství s herečkou Katy Louise Saunders, se kterou také očekává miminko.

Dne 30. ledna Dispatch všechny fanoušky informoval, že se Song Joong Ki podělil s médii o vzrušující zprávu o zaregistrovaném manželství a těhotenství své ženy prostřednictvím dojemného dopisu. Herec a jeho manželka Kate od loňského jara žijí spolu ve vile ve čtvrti Hannam v Soulu. Dispatch rovněž uvedl, že Song Joong Ki pozval její rodiče do Koreje poté, co otěhotněla.

Hercova agentura High Zium Studio se krátce vyjádřila v tom smyslu, že je těžké zprávu ohledně společného bydlení potvrdit, neboť jde o hercův soukromý život. Dále neznámý zdroj z agentury sdělil: „Svatební obřad se bude konat později, ale nic konkrétního ještě nebylo rozhodnuto.“ Ještě krátce dodal: „Tito dva budou svůj novomanželský život trávit cestováním mezi Jižní Koreou a Velkou Británií.“

Song Joong Kiho dopis zní takto:

„Ahoj. Tady je Joong Ki.

Dnes vás zdravím, protože se s vámi chci podělit o slib, který mě dělá nejšťastnějším a je pro mě cennější než cokoli jiného.

Slíbil jsem, že budu pokračovat ve společném životě s Katy Louise Saunders. Se ženou, která mi stála po boku a podporovala mě. Se ženou, se kterou jsem trávil svůj drahocenný čas, zatímco jsme si vážili jeden druhého. Má laskavé srdce a svůj život prožila vášnivě. Je to rozumná a úžasná osoba do té míry, že si jí vážím. Díky ní se ze mě stává lepší člověk.

Snili jsme o tom, že spolu utvoříme šťastnou rodinu. Vynaložili jsme mnoho úsilí, abychom si navzájem dali sliby a jsme upřímně vděční, protože k nám přišel i nový život.

A dnes, na základě naší hluboké důvěry a vzájemné lásky, jsme na cestě zpět z registrace našeho manželství, abychom mohli začít žít jako manželé. Tak, jak kráčíme nyní, budeme my dva krásně kráčet i v nadcházejících dnech, zatímco půjdeme spolu a budeme hledět stejným směrem.

Upřímně děkuji všem fanouškům, kteří si mě vždy váží, ať už se děje cokoli. Zejména na základě přání a podpory Ki Aile (název Song Joong Kiho fanklubu), kteří mi po celou dobu mé herecké kariéry poskytují největší sílu, budu pracovat na tom, abych jako herec i jednotlivec vzlétl výš s křídly větší zodpovědnosti a vášně.

Doufám, že všichni budete šťastní a zdraví až do dne, kdy vás budu moci osobně pozdravit.“

Herec také doplnil, že je Katy Louise těhotná a on se již brzy stane otcem.

A kdo je vůbec Katy Louise Saunders?

Svou profesí je herečka. Můžeme ji znát například z filmů Los Borgia (2006), Third Person (2012) a The Lizzie McGuire Movie (2003). V současné době však není k dispozici moc informací o jejím osobním životě, protože se drží stranou i na sociálních sítích.

S jistotou však můžeme tvrdit, že se narodila 21. července 1984 v Londýně, v Anglii. Narodila se britskému otci a kolumbijské matce. Své dětství strávila mezi Londýnem a Itálií. Studovala na anglické škole v Římě a absolvovala Fakultu obchodní administrativy Bocconi v Miláně.

Mladému páru srdečně gratulujeme k manželství a přejeme do života jen to nejlepší!

Zdroj: soompi.com, mtvhustle.com, highzimstudio.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.