Upír nebo člověk? Taecyeon a Won Ji An utvoří nevšední pár v My Heart Is Beating

Michaela Pašková
Film / TV
FOTO: soompi.com

Fantasy u upírovi, co se cpal česnekem? Proč ne! Člen skupiny 2PM a vycházející herecká hvězda jsou připraveni nám ukrást naše divácké srdce.

My Heart Is Beating (doslovný název) je nový fantasy seriál z dílny KBS2 pojednávající o napůl člověku a napůl upírovi Seon Woo Hyulovi. Ten se jednoho dne rozhodne stát člověkem, a tak odejde do jeskyně a 100 let jí pouze česnek a pelyněk. Jen těsně mu však jeho cíl unikne. Výsledkem je, že je proklet věčným životem. Shodou náhod začne žít s neuvěřitelně krásnou Joo In Hae, ženou, která postrádá lidskost.

Taecyeon již několikrát dokázal, že herectví je pro něj to pravé ořechové. Jeho herecké výkony jsme mohli v poslední době sledovat v kouscích jako jsou seriály Vincenzo, Secret Royal Inspector & Joy a Blind. V My Heart Is Beating se samozřejmě ujme role Seon Woo Hyula. Napůl člověk a napůl upír si rád osvojuje nové trendy a jako první zkouší věci, které jsou světu představeny poprvé. Má velmi zvláštní důvod, proč se zoufale touží stát člověkem.

My Heart Is Beating bude druhým seriálem, ve kterým letos Taecyeona uvidíme. Hlavní postavu ztvární rovněž v Taereung Zombie Village. Tento seriál bude vyprávět příběh mladých lidí, kteří bojují proti jedné z největších potenciálních katastrof všech dob – zombie apokalypse. Ve vesnici sportovců Taereung, kde sportovci tvrdě trénují na olympijské hry, se rozšířil zombie virus. Takže ani tento umělec se nevyhnul zombie mánii.

Won Jin An si zahrála postavy v seriálech D.P., If You Wish Upon Me a Juvenile Delinquency. Nyní se nám představí jako Joo In Hae, která na zkrácený úvazek pracuje jako školní ošetřovatelka a je majitelkou penzionu. Vyrůstala v chudé rodině, a aby přežila, vykonávala nejrůznější brigády. Díky tomu se zocelila a ztratila naději a víru v lidi.

I pro Won Ji An bude My Heart Is Beating druhý letošní projekt. Po boku Sung Yoo Bina, Jo Hyun Chula, Bae Gang Hee a Lee Suk Hyeonga ztvární hlavní roli v Happy Boy. Seriál o školní katastrofě bude líčit příběh studentů, kteří jsou ve škole izolováni kvůli náhlému zemětřesení a odhalují svou pravou povahu.

Ohledně My Heart Is Beating zatím nejsou potvrzeny žádné podrobnosti o tom, kteří herci se k nim připojí ve vedlejších rolích. Připravovaný seriál bude mít premiéru v první polovině letošního roku.

Zdroj: mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.