Šikana na střední škole i vojně? Choi Hyun Wook jde z Weak Hero rovnou do D.P. od Netflixu

Michaela Pašková
Film / TV
FOTO: Wavve

Je to už nějaký ten pátek, co korejské produkce ve velkém natáčejí projekty zabývající se šikanou. Letos se dočkáme pokračování hned dvou takových populárních kousků.

Tento týden zpravodajství Sport Trend odhalilo, že Choi Hyun Wook je nejnovějším přírůstkem hereckého obsazení pokračování seriálu D.P., jehož první řada vyšla předloni. Podle této zprávy stojí za jeho připojením dobrý vztah s režisérem Han Jun Hee, který se jako člen tvůrčího týmu podílel na seriálu Weak Hero Class 1, v němž Choi Hyun Wook ztvárnil jednu z hlavních rolí, a společně se scénáristou Kim Bo Tongem vede natáčení D.P. Season 2.

Předlohou seriálu D.P. je populární webton D.P Dog Day. Děj pojednává o speciálním vojenském oddílu, který je vyslán, aby pronásledoval dezertéry. Jung Hae In se divákům předvedl jako Ahn Joon Ho, nováček, jenž je pro jednotku D.P. vytipován ještě předtím, než se přizpůsobí vojenskému životu. Role velitele jednotky Han Ho Yula se ujal Koo Kyo Hwan.

V květnu loňského roku bylo potvrzeno, že obsazení pokračování se nemění čili na obrazovkách opět uvidíme řádit Jung Hae Ina, Koo Kyo Hwana, Son Seok Kooa a Kim Sung Kyuna. Novými tvářemi budou Ji Jin Hee a Kim Ji Hyun.

Choi Hyun Wook jako herec debutoval v roce 2019. Jeho výkon jsme mimo jiné mohli sledovat v seriálech Taxi Driver, Racker Boys, Twenty Five Twenty One a Weak Hero Class 1.

Kromě toho, že ho uvidíme v pokračování D.P., tak i produkce Weak Hero Class 1 připravuje druhou řadu. V té samozřejmě kromě Choi Hyun Wooka nesmí chybě Park Jihoon a Hong Kyung.

Mladý herec se navíc ujme hlavní role v připravovaném seriálu Hi Cookie, kde ho uvidíme působit po boku Nam Ji Hyun, Jung Da Bin a Kim Mu Yeola. Pojednávat bude o elitní střední škole, kterou pohltí nebezpečné ručně vyráběné sušenky plnící lidem sny.

Zdroj: mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.