Park Hae Jin, Park Sung Woong a Lim Ji Yeon budou hledat spravedlnost v seriálu National Death Penalty Vote

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Mountain Movement, ENA, Dazed Korea

Televize SBS chystá další napínavý seriál, jenž vzniká na základě populárního webového komiksu. Půjde v něm především o zločin, trest a spravedlnost. 

Seriál s názvem National Death Penalty Vote bude režírovat Park Shin Woo (It’s Okay to Not Be Okay) a zahrají si v něm Park Hae Jin, Park Sung Woong a Lim Ji Yeon.

Jaká je vaše představa spravedlnosti? Právě tuto otázku si kladou občané starší 18 let, když se podílí na celonárodním hlasování o trestu smrti proti krutým zločincům, kteří obratně dokážou unikat slepým uličkám zákona. Drama kromě toho vyzdvihuje příběh postavy známé jako Gae Tal (nebo také Psí maska), která vykonává trest smrti v závislosti na výsledcích hlasování, a také policie, která prosazuje spravedlnost navrženou Gae Talem.

Park Hae Jin ztvární Kim Moo Chana, vedoucího týmu 1. regionální vyšetřovací jednotky policejní agentury provincie Nambu. Ačkoli je v týmu nejmladší, stal se vedoucím a je pravděpodobné, že každý zajímavý případ připadne právě jemu. Záleží mu však především na kariéře.

Park Sung Woong si zahraje Kwon Suk Jooa, muže, který se dostal do vězení poté, co zabil zločince, jenž sexuálně napadl jeho osmiletou dceru. Kdysi byl nejznámějším korejským právním expertem a ve věznici je stále respektován jako někdo podobný učiteli a oslovován „profesore“.

Lim Ji Yeon bude hrát Joo Hyun, poručici Úřadu kybernetické bezpečnosti Soulské metropolitní policejní agentury. Joo Hyun byla kdysi esem kybernetického vyšetřovacího týmu, ale nyní ji všichni znají spíše jako takzvanou „černou ovci“.

Seriál vypadá velmi zajímavě. Datum premiéry ještě nebylo oznámeno, ale určitě to bude někdy v příštím roce.

Zdroj: soompi, zapzee

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.