Park Hyung Sik a Jeon So Nee si zahrají prokletého prince a geniální ženu

Eva Lenská
Film / TV
Foto: soompi

Sympaťák Park Hyung Sik i mladá herečka Jeon So Nee potvrdili, že si spolu zahrají v historickém seriálu. Dne 27. prosince to ostatně vypustily do m´édií i jejich agentury. Seriál byl dříve známý pod názvy Youth, Climb the Barrier a The Golden Hairpin. Nyní nese název Our Blooming Youth.

Seriál, který bude vysílat stanice tvN, pojednává o princi trpícím záhadnou kletbou a geniální ženě, která je obviněna z vraždy členů své rodiny. Jejich romance se vyvíjí díky tomu, že muž zachraňuje ženu před křivým obviněním a žena zachraňuje muže před jeho prokletím.

Park Hyung Sik si zahraje osamělého korunního prince Lee Hwana. Ačkoli je navenek nesnesitelný kvůli své pichlavé, arogantní, nezvladatelné a rozmarné povaze, uvnitř je hluboce zraněný. Bolavá rána v hloubi jeho srdce mu znemožňuje vést normální život.

Jeon So Nee ztvární geniální ženu jménem Min Jae Yi, která pátrá po pravdě poté, co byla falešně obviněna z vyvraždění své rodiny. Přestože pochází z vysoce vážené rodiny, kvůli falešnému obvinění se z ní stane doslova štvanec. Je pronásledována lidmi, kteří se ji snaží zatknout.

Seriál, který by měl mít 20 epizod, bude režírovat režisér Lee Jong Jae (100 Days My Prince) podle scénáře Jung Hyun Jung (Romance is Bonus Book). Premiéry se dočkáme už 6. února

Zdroj: zapzee, soompi. asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.