Yoon Hyun Min, Yoo In Na a Joo Sang Wook si zahrají v seriálu o seznamovací koučce a neomaleném elegánovi

Eva Lenská
Film / TV
Foto: EL Park, YG Entertainment, HB Entertainment

Milovníci romantických seriálů se mají na co těšit! Připravovaný seriál s názvem Bora! Deborah bude plný smíchu, hašteření i randění. Obsazení je skvělé a děj zábavný. Pojďme se na to spolu podívat!

Seriál Bora! Deborah budou režírovat Lee Tae Gon a Seo Min Jung. O scénář se postará A Kyung. Do hlavních rolí byli obsazeni Yoo In Na, Yoon Hyun Min a Joo Sang Wook.

Yoo In Na ztvární Deborah, nejlepší seznamovací koučku, jaká existuje. Kromě toho, že napsala bestseller o romantických vztazích, je také vtipnou a upřímnou influencerkou. Zajímá se o všechno, co se týká romantiky, ale nikdy neprohlédne, co ji čeká ve vlastním vztahu.

Yoon Hyun Min si zahraje Lee Soo Hyuka, jenž pracuje v nakladatelství. Tento muž, který je neomalený, vášnivý, elegantní, ale i láskyplný, má problém se zamilovat. Deborah považuje za nespolehlivou a nedůveryhodnou. On je v oblasti lásky idealistou, který na lásku vlastně ani nevěří. Když se s Deborah zaplete, čelí najednou veliké změně.

Joo Sang Wook se vtělí do Han Sang Jina, nejlepšího přítele a obchodního partnera Lee Soo Hyuka. Dá se o něm říci, že je vtipný, chytrý a dobře vychovaný. Je všemi milován, hlavně ženami. Místo vážného vztahu má však raději nezávazné randění a volnost.

Seriál působí velmi lákavě. Dočkáme se ho už v první polovině příštího roku.

Zdroj: zapzee, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.