Lee Dong Wook se připojí k Hyun Binovi a zahraje si s ním ve filmu Harbin

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Naver

Zástupce Lee Dong Wookovy agentury před časem prozradil, že herce uvidíme ve filmu Harbin. Nicméně dodal, že je zatím těžké uvést podrobnosti týkající se jeho postavy. Nám to naštěstí nevadí, my se alespoň zaměříme na další herce a jejich úlohy v tomto akčním filmu.

Harbin je špionážní akční film odehrávající se na počátku devadesátých let minulého století v Harbinu, hlavním městě nejsevernější čínské provincie Heilongjiang. Film se zaměřuje na skutečného aktivistu za nezávislost Ahn Jung Geuna a vypráví příběh různých korejských aktivistů za nezávislost, kteří nasazovali své životy, aby si vydobyli zpět svou vlast.

Ve filmu si kromě Hyun Bina a Lee Dong Wooka zahrají také Jeon Yeo Bin, Park Jung Min, Jo Woo Jin, Yoo Jae Myung a Park Hoon. Jako speciální host se v něm objeví také Jung Woo Sung.

Hyun Bin ztvární Ahn Jung Geuna, generálporučíka korejské armády, zatímco Park Jung Min bude hrát bojovníka za nezávislost Woo Deok Soona, který dává přednost své zemi před vlastním jménem. Jeon Yeo Bin si zahraje paní Gong a Yoo Jae Myung ztvární asistenta Ahn Jung Geuna Choi Jae Hyunga. Park Hoon se promění v Mori Datsua z japonského císařství.

Tým herců a filmový štáb navštívil 14. listopadu pamětní muzeum Ahn Jung Geuna, kde režisér Woo Min Ho uvedl: „Moje metody a způsob myšlení pro tento film, stejně jako příběh, který chci vyprávět, jsou odlišné od mých předchozích děl, takže jsem nervózní a natěšený.“

Hyun Bin dodal: „Poté, co jsem se rozhodl účinkovat v tomto projektu, jsem se jednou sám vydal do muzea Ahn Jung Geuna a v té době jsem měl v srdci hlubokou tíhu a nervozitu. Spolu s našimi úžasnými herci a štábem však jako herec udělám vše, co bude v mých silách.“

Herečka Jeon Yeo Bin se uvedla: „Nedokážu si představit, že bych riskovala svůj život a věnovala ho své zemi. Budu usilovně pracovat na tom, abych tento hluboký pocit pochopila.“

Lee Dong Wook v současné době natáčí druhou řadu úspěšného seriálu Tale of the Nine-Tailed a k týmu, jenž točí snímek Harbin, se připojí, jakmile skončí natáčení seriálu.

Premiéry filmu se dočkáme už příští rok.

Zdroj: soompi

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.