Ren se po deseti letech působení dočká svého hereckého debutu v Koreji po boku Na In Wooa a Kim Ji Eun

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: twitter.com/REN_BPM

Člen bývalé skupiny NU’EST konečně vstoupí na korejské obrazovky jako herec. I když se nebude jednat o jednu z hlavních rolí, určitě nebude zapomenuta.

Tento týden společnost Big Planet Made Entertainment oznámila, že Ren se ujme jedné z rolí v připravovaném SBS seriálu I Have Waited a Long Time for You (doslovný název).

Jednat se má o mysteriózní krimi seriál sledující příběh detektiva Oh Jin Sanga, který se snaží pomstít svého mladšího bratra Oh Ji Wooa. Již dříve bylo oznámeno, že Na In Woo ztvární postavu detektiva a dále si v seriálu zahrají Lee Kyu Han a Kim Ji Eun. Ren se divákům představí jako Oh Ji Woo, který svého staršího bratra Oh Jin Sanga miluje víc než kdokoli jiný, což jen seriálu dodá větší hloubku.

FOTO: soompi.com

Ren debutoval jako člen skupiny NU’EST v roce 2012 a následně se vydal na sólovou dráhu. Svůj všestranný talent předvedl v čínské, japonské a thajské tvorbě. Hlavní roli ztvárnil v japonském filmu Their Distance.

Jako muzikálový herec debutoval v roce 2020, a to když jako Jamie oslnil publikum ve stejnojmenném muzikálu, a za svůj výkon získal zasloužené uznání. Není tedy divu, že si od té doby zahrál v několika dalších muzikálech, mezi které se řadí Hedwig and the Angry Inch, Bungee Jumping of Their Own a The Three Musketeers.

Těšíte se na I Have Waited a Long Time for You?

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.