Lee Jong Suk je klidný a uvolněný člověk, který se nezdráhá hrát v akčním thrilleru. Co pověděl o seriálu Big Mouth a filmu Decibel?

Film / TV
Foto: Vogue Korea

Lee Jong Suk se pro časopis Vogue Korea rozpovídal o svých nejnovějších projektech a o svém životě mimo svoji hereckou kariéru. První rozhovor pro Vogue Korea poskytl již v roce 2013 a nyní se vrátil jako zkušený herecký veterán. S čím se v rozhovoru svěřil, si můžete přečíst níže.

Poté, co se proslavil svými rolemi v romantických komediích, jako například Pinocchio, While You Were Sleeping, Romance Is a Bonus Book nebo W, mohou být jeho fanoušci překvapeni změnou směru, kterým se jeho herectví postupně ubírá. Dramatický seriál Big Mouth, který před několika týdny skončil, nebo jeho nadcházející film Decibel, jsou akční thrillery, které vnášejí do jeho obvyklého herectví temnější nádech. Lee Jong Suk se zmínil, že chtěl hrát v něčem trochu jiném než doposud. Pokud je příběh zábavný a je to role, kterou můžu dobře zahrát, tak do toho jdu. Big Mouth i Decibel byly takovými projekty.

Big Mouth je prvním projektem na kterém se podílel poté, co absolvoval povinnou vojenskou službu. Naštěstí tlak, který přišel s tak velkým comebackem, už téměř zmizel a nahradilo ho nadšení díky obrovskému úspěchu drama.

Lee Jong Suk také hovořil o svých různých aktivitách mimo herectví, včetně svého posledního vystoupení v roli modela na Soul Fashion Week. Dále o spolupráci se slavným básníkem Na Tae Juem na vydání sbírky poezie poté, co v jednom ze svých dramat přednesl básníkovo dílo Grass Flower a také o založení vlastní agentury.

A co může být pro lidi, kteří ho znají jako herce překvapením? To, že se snaží o vaření dobré a kvalitní kávy. Ve skutečnosti nejsem žádný velký profesionál, přiznává. Když mi kamarád pošle míchaná kávová zrna, předstírám, že vím, co je to kyselost a tělo. Ve skutečnosti mám rád jen hořkou chuť kávy, která byla pražena po francouzsku.

O svém malém úkrytu v podobě kavárny 89Mansion, Lee Jong Suk prozradil: Mám rád prostory, které jsou klidné a hezké zároveň, takže otevřít si kavárnu byl můj dlouholetý sen. Baví mě prohlížet si interiérové dekorace a nábytek, takže jsem doufal, že jednou budu mít prostor, který si budu moci zařídit podle sebe. Přiznal, že takový počin jeho herecké kariéře zrovna nepomáhá, ale přesto je to práce, která ho naplňuje. Kavárna byla bohužel kvůli pandemii uzavřena, ale Lee Jong Suk doufá, že se ji jednou podaří opět otevřít.

Lee Jong Suk si samozřejmě nenechal ujít příležitost promluvit o svých fanoušcích a jejich neutuchající podpoře pro každý projekt. Mluvil o úžasném zážitku, který zažil na nedávném fan meetingu a vyjádřil svůj úžas nad tím, že mu přišli vyjádřit lásku a podporu fanoušci od dvacetiletých po šedesátileté z nejrůznějších koutů světa. Jsem člověk s nízkým sebevědomím, ale po setkání se svými fanoušky se cítím nabitý energií. Během našeho života jsou chvíle, kdy se cítíme tak male. Ale když se setkám se svými fanoušky, začnu si říkat: ‚Ach, jako člověk jsem užitečný.‘ To mě povzbudí. Je to pro mě něco velmi významného.

Na závěr rozhovoru se Lee Jong Suk rozpovídal o svých plánech do budoucna i o svém každodenním životě. Představil se jako velmi klidný a uvolněný člověk, který se dokáže radovat i ze všedních věcí.

Na otázku, za co utrácí své těžce vydělané peníze, upřímně odpověděl: „Za dekorace do bytu. Není to nic extravagantního, ale nedávno jsem si koupil držák na vonnou svíčku a ruční vysavač. A opravdu výborné sladké brambory!“

Pokud jde o jeho nejbližší plány, Lee Jong Suk přiznal, že bude docela zaneprázdněn prací na filmu Decibel. Až dokončí natáčení, bude muset vstoupit do rušného období propagačních akcí, které přijdou spolu s uvedením filmu. „Zatím budu jen odpočívat,“ řekl. „Mám v plánu jen klidně dýchat, zatímco se budu snažit vytvořit konkrétnější plány.“

Nakonec tazatel herce upozornil na něco, co řekl před lety během minulého rozhovoru. Připomněl mu dobu, kdy řekl, že se chce stát hercem, který vydělává spoustu peněz a který bude neúnavně pracovat, aby si udržel popularitu v očích veřejnosti a objevoval se ve všech typech děl.

„To je pravda. V těchto slovech bylo mnoho různých významů,“ souhlasil Lee Jong Suk. „Ale teď se chci stát člověkem, který je trochu uvolněnější, než se honit za nějakým cílem. Prostě doufám, že budu spokojený a budu se cítit v klidu každý den. Poté se budu moci lépe soustředit na svůj život.“

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.