IU se kvůli nemoci bála o svůj sluch. Sebedůvěru jí vrátila důkladná příprava na koncert

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Vogue Korea

Okouzlující zpěvačka a herečka IU fotila pro nové číslo časopisu Vogue Korea. Při té příležitosti přiznala, že jí trápí onemocnění ucha a také uvedla, jak se chystala na svůj nedávný sólový koncert.

Půvabná zpěvačka se během focení pro listopadové číslo Vogue Korea odvázala a vyzkoušela různé módní kreace. Působila elegantně i pohádkově. Trochu jako z jiného světa.

Jelikož měla v září velký sólový koncert nazvaný The Golden Hour: Under the Orange Sun, zaměřila se na tuto důležitou událost i s redaktory časopisu.

Na otázku, jaké překážky musela při přípravě na koncert překonat, odpověděla: „Největší výzvou pro mě bylo moje vlastní já. Asi rok jsem měla menší problém s uchem. I když se to během příprav na koncert výrazně zlepšilo, byla jsem velmi nervózní, protože to byl můj první sólový koncert po velmi dlouhé době a největší koncert, který jsem kdy v životě měla. A tak jsem prostě zkoušela dál. I když jsem na zkouškách chvílemi zněla divně, prostě jsem se snažila zpívat co nejlépe a pak jsem poslouchala nahrávky svého hlasu, abych našla způsoby, jak se zlepšit. Tento proces jsem opakovala stále dokola, dokud se mi nevrátila sebedůvěra.“

Poté přiznala, že trpí dysfunkcí Eustachovy trubice a vylíčila, jak se cítila, když jí tento neduh diagnotikovali. „Cítila jsem obrovskou úlevu, že to nemá nic společného se samotným sluchem. Trochu jsem se bála, že jako zpěvačka přijdu o sluch, ale myslím, že mě to přimělo zůstat pokorná a vděčná za to, čeho jsem v této profesi dosáhla,“ řekla upřímně. „Když se zpráva o mém onemocnění dostala ven, ozvalo se mi mnoho lidí, kteří mě povzbudili a podělili se o své příběhy. Musím přiznat, že mi jejich podpora a povzbuzení opravdu pomohly, abych se cítila lépe.“

Zdroj: zapzee

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.