Lee Na Young se po více než 3 letech vrací na televizní obrazovky! V novém seriálu bude cestovat a prožívat nezapomenutelné chvíle

Eva Lenská
Film / TV
Foto: biz.chosun.com

Lee Na Young se vrací! Tato zpráva jistě potěší všechny fanoušky a diváky, kterým tato sympatická a nadaná herečka chyběla. Poté, co se vdala a porodila syna, věnovala se několik let pouze rodině. Nyní hlásí návrat a my ji konečně znovu uvidíme v seriálu.

Dne 15. září bylo potvrzeno, že Lee Na Young ztvární hlavní roli v seriálu Travel Diary of Park Ha Kyung, který bude vysílat streamovací platforma wavve. Seriál, který bude mít 8 epizod, bude režírovat herec a režisér Lee Jong Pil (Run Away) a o scénář se postará Son Mi (Samjin Company English Class).

Na co se můžeme těšit? Čeká nás osm cestovatelských příběhů Park Ha Kyung, středoškolské učitelky jazyků, která se o sobotách vydává na jednodenní výlety plné krátkých, ale nezapomenutelných zážitků.

Každého jednou v životě dostihne chvíle, kdy má pocit, že chce zmizet, ať už proto, že chce uniknout ze stereotypu každodenního života, nebo proto, že má pocit, že se zblázní, pokud něco neudělá. Park Ha Kyung, která také chce cestovat a utéct pryč z výše uvedených důvodů, se o sobotách vydává na jednodenní výlety a vkročí do kouzelného světa cestování tak, že jde tam, kam ji nohy a srdce vedou.

Každý díl seriálu Travel Diary of Park Ha Kyung nám tedy přinese radostné a laskavé příběhy plné různých žánrů včetně romantiky, komedie a dokonce i fantasy.

Každý díl bude trvat 25 minut a natáčení započne už v říjnu. Premiéry se dočkáme začátkem příštího roku.

Zdroj: soompi, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.