Jung Hae In, Go Kyung Pyo a Kim Hye Joon si zahrají ve fantasy thriler seriálu Miike Takashiho. Ohrozí je lovci orgánů i sériový vrah

Eva Lenská
Film / TV
Foto: FNC Entertainment, CL& Company, ANDMARQ

Disney+ připravuje nový šestidílný fantasy thriller seriál s názvem Connect a my už víme, kdo v něm bude hrát. O režii se postará slavný japonský režisér Miike Takashi, který dělá fimy už od roku 1991. Máme se tedy na co těšit!

Scénář seriálu vychází ze stejnojmenného webového komiksu, který vypráví příběh nové rasy s nesmrtelným tělem známé jako Connect. Connect Dong Soo je unesen lovci orgánů a přijde o jedno oko. Později zjistí, že jeho ztracené oko bylo transplantováno sériovému vrahovi, který způsobil v Koreji obrovský rozruch, a začne ho pronásledovat.

Seriál bude prvním korejským projektem japonského režiséra Miike Takashiho, jehož díla milují fanoušci z celého světa. To budí očekávání dobře natočeného seriálu s jedinečnou mizanscénou a interpretací.

Jung Hae In ztvární Dong Sooa neboli Connecta, který se zaplete do nečekané události a začne projevovat různé emoce, když se při pronásledování sériového vraha setká se svým pravým já. Očekává se, že Jung Hae In, který si již vyzkoušel mnoho různorodých rolí, předvede na obrazovce šokující proměnu, jakou dosud nikdy neukázal.

Go Kyung Pyo si zahraje Jin Seopa, kterému se náhodou dostane do rukou Connect. Stejně jako má Janus dvě tváře, Jin Seop je dokonalý a skvělý kolega v práci, ale má i zcela jinou stránku stránku, která dramatu dodá napětí.

Sympatická herečka Kim Hye Joon, kterou můžete znát ze seriálů Kingdom a Inspector Koo, ztvární Lee Rang, Dong Soovu asistentku, která zná tajemství rasy Connect.

Seriálu se dočkáme brzy. Bude mít premiéru již v prosinci.

Zdroj: soompi

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.