Rozhovor: Hwang Minhyun se ohlédl za postavou Seo Yula a první řadou seriálu Alchemy of Souls

Eva Lenská
Film / TV
Foto: tvN

První řada úspěšného fantasy seriálu Alchemy of Souls skončila a bývalý člen skupiny NU’EST se prostřednictvím své agentury podělil o pár myšlenek a vzpomínek na toto drama.

Jak se cítíš poté, co skončila první řada Alchemy of Souls?

Bylo mi ctí a výsadou být součástí tohoto projektu. Nikdy nezapomenu na zážitky z natáčení a na ztvárnění postavy Seo Yula. Rád bych poděkoval všem – režisérovi Park Jun Hwovi, sestrám Hong a obětavým členům štábu, kteří mi během natáčení pomáhali, a všem, kteří si náš seriál oblíbili.

Seo Yul je postava, která bojuje mezi láskou a zásadami. Jak jsi k této roli přistupoval?

Pomyslel jsem si, že nejlepší bude ztvárnit ho pomocí jemných pohybů a pohledů, protože Seo Yul je klidný a vyrovnaný muž, který nedává příliš najevo své emoce.

Foto: tvN

Seo Yul věděl, že Mu Deok je Nak Su už od chvíle, kdy ji uviděl, a osvobodil ji pro její štěstí. Co bys na jeho místě udělal ty?

Jelikož si myslím, že vidět ji šťastnou mě také svým způsobem potěší, budu respektovat její volbu a fandit jejímu vztahu s Jang Ukem. Zůstanu po jejím boku a budu jí tím nejlepším pomocníkem, který tu pro ni vždycky bude.

Jak se ti líbil závěr první řady seriálu Alchemy of Souls?

Byl tragický a smutný, ale líbí se mi, že dal divákům prostor pro kreativní výklad. Doufám, že zůstanou naladěni na sledování druhé řady.

Zdroj: Zapzee

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.