Seoul Vibe: Jihokorejský akčňák plný automobilových honiček a praní špinavých peněz slibuje rychlost, ze které se nám bude točit hlava

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Netflix

Tato jihokorejská novinka nás vrátí do roku 1988 a seznámí s partou automobilových nadšenců, kteří mají pro strach uděláno. Do hlavní role byl obsazen Yoo Ah In, známý ze seriálu Hellbound.

Nový jihokorejský film Seoul Vibe se odehrává na pozadí olympijských her v Soulu v roce 1988 a vypráví o naprosto velkolepé loupeži peněz a následné napínavé automobilové honičce v ulicích Soulu. Film, popisovaný jako akční trhák, se bude točit kolem takzvaného „Samgyedong Supreme Teamu“, týmu talentovaných řidičů, kteří se snaží rozbít zločineckou organizaci, která pere obrovské sumy peněz.

Dong Wook (Yoo Ah In), vůdce týmu Samgyedong, je nejlepším řidičem v Soulu. Jeho parťáky jsou Woo Sam (Go Kyung Pyo) neboli neoficiální DJ posádky, Bok Nam (Lee Kyu Hyung), který zná ulice Soulu jako své boty, a trochu sentimentální „MacGyver“ posádky Joon Gi (Ong Seong Wu). Jedinou ženou v partě je Dong Wookova mladší sestra Yoon Hee (Park Ju Hyun), šéfka největšího motorkářského klubu v Soulu.

Hlavními záporáky posedlými korupcí a praním špinavých peněz pak budou generální ředitel Lee Hyun Kyun (Kim Sung Kyun), protřelý právník Ahn (Oh Jung Se), předsedkyně Kang (Moon So Ri) a státní zástupce (Jung Woong In).

Snímek o délce 138 minut režíroval režisér Moon Hyun Sung. Na Netflixu bude dostupný už 26. srpna.

Zdroj: Soompi

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.