Část II: Připravte své nevinné duše, protože se na nás řítí 25 korejských BL seriálů!

Michaela Pašková
Film / TV
FOTO: Ridibooks

Myslíte si, že nových korejských BL seriálů už bylo dost? Špatně! Pojďme se společně podívat na pokračování výčtu očekávaných novinek.

Na první část výčtu se můžete podívat zde.

The Director Who Buys Me Dinner

Před stovkami let bylo dítě pojmenováno po bohu a prokleto. Po čtyrech reinkarnacích nachází Yu Dam (Park Young Woon) lásku v zaměstnanci své firmy, muži! Jako šéf je po všech stránkách naprosto dokonalý, nicméně Dong Baek (Park Jeong Woo) si o něm myslí, že přišel o rozum. Řekl mu totiž: ‘Musíme randit. Pokud to nezvládneme, zemřeme!’ BL seriál bude adaptací stejnojmenného webtoonu.

Počet dílů:
Premiéra:
Obsazení: Park Jeong Woo, Park Young Woon

FOTO: twitter.com/BLUPDATE2022/

A Happy Ending Outside the Fence

Je to už pár měsíců, co víme, že Leo z VIXX začal natáčet BL seriál. Ukázal, že třetí generace K-Popu se toho prostě nebojí. Není to tak dlouho, co na svém profilu na Instagramu zveřejnil fotografii s Xiuminem z EXO a následně se k ní musel vyjádřit, protože homofobním fanouškům tikaly oči a praskaly cévky.

Natočení A Happy Ending Outside the Fence si vzalo na starost Moving Pictures a Dramatist Studio. O seriálu se toho zatím moc neví, protože na internetu koluje pouze velmi krátká synopse.

Příběh se točí okolo Kim Junghyeona (Leo), slavného spisovatele s tajemstvím, a Han Taeyounga (Ha Jong Woo), ředitele vydavatelské společnosti.

Počet dílů:
Premiéra:
Obsazení: Leo (VIXX), Ha Jong Woo, Karam (The Boss / DGNA)

The circumstances of pungdeok villa room 304

V únoru letošního roku byl odvysílán korejský BL seriál Kissable Lips, který nás přivítal ve světě upírů. Jednalo se o sladkou a zároveň krvavou romanci mezi Jun Hoem, upírem kráčejícím po cestě vyhynutí, a Min Hyunem, chlapcem s čistou krví.

Protože Kim Ji Woong a Yoon Seo Bin byli a jsou jako seriálový pár populární, není divu, že si spolu zahrají ještě jednou, tentokrát v The Circumstances Of Pungdeok Villa Room 304.

Ji Ho Hun je 29letým mladým mužem, chaebolem z Guemman Group, který dostává od svého otce přísné ultimátum. Zaprvé musí odejít bez peněz z domu a přežít dva roky. Zadruhé dosáhnout výsledků jako vedoucí nového obchodního oddělení.

Skvěle vychovaný, chápejte rozmazlený, muž je tedy vykopnut z domu a přestěhován do vily, do které přijede ve Ferrari. Tolik k tomu ‘bez peněz’. Když přijede, potkává Seo Jae Yoona, majitele vily, který ho ignoruje a považuje ho za póvl. Nicméně se ukazuje, že pracují ve stejné firmě, a navíc jejich profesní vztah je vedoucí a podřízený.

Počet dílů: 8
Premiéra:
Obsazení: Kim Ji Woong, Yoon Seo Bin

Aquaman

Romantický webtoon, který vycházel v letech 2016 až 2019, vypráví příběh Shin Na Rooa, jenž se po splnění vojenské služby vrací na vysokou školu a zkouší si najít první přítelkyni.

Jsou Vánoce a čtyřiadvacetiletý Shin Na Roo (Jung Woo Jin) jde sám po ulici. Měl mít rande na slepo, ale bylo zrušeno. Je mu smutno, protože nikdy neměl přítelkyni a přemýšlí, kdy najde lásku. Zastaví se v restauraci na ramen, když mu jeho nejlepší kamarád Ji Sung Joon (Hongseok z PENTAGON] napíše zprávu.

Shin Na Roo vzpomíná na to jak si s Ji Sung Joonem užíval střední školu. Byli spolužáci a navštěvovali stejný kreslířský kroužek jako jejich další kamarádka Choi So Ra (Lee So Hee). Všichni tři poté chodili i na stejnou vysokou školu a zůstali blízkými přáteli.

Ji Sung Joon je v kavárně s dívkou, která ho má ráda, ale stejně pozve Shin Na Rooa. Jakmile dorazí, Ji Sung Joon požádá dívku, aby odešla. Ta se rozzuří a prokleje ho, ale na Ji Sung Joona to nemá žádný vliv.

Shin Na Roo nikdy neměl přítelkyni, ale okolo Ji Sung Joona se vždy motaly dívky. Požádá tedy svého přítele o radu, jak najít přítelkyni. Ji Sung Joon mu navrhne, aby si našel brigádu v pekárně, kde se může seznámit a zároveň vydělat nějaké peníze. Shin Na Rooovi se nápad líbí, takže začne v pekárně opravdu pracovat. Seznámí se tam s Yoo So Mi (Shin So Hyun), která tam také pracuje na částečný úvazek.

Yoo So Mi zpočátku nebyla k Shin Na Rooovi přátelská, protože nebyl dobrý ve své práci, ale postupně si ho oblíbí. Nakonec se z nich stanou dobří přátelé, kteří si často povídají. Když se společně procházejí, narazí na Ji Sung Joona. Shin Na Roo je potěšen, že mu může svou novou kamarádku představit. Ji Sung Joon se naopak nezdá být potěšen tím, co vidí a vrhá po Yoo So Mi ostré pohledy.

Z nějakého důvodu se zdá, že Ji Sung Joon má zvláštní zájem o dívky, které Shin Na Roo střetává.

Mezitím Yoo So Mi rozvíjí své city a když ji Shin Na Roo řekne, že brzo změní svou pracovní dobu na jiné dny, začne se obávat, že ho nebude moci vídat tak často.

Podaří se Shin Na Rooovi nalézt svou první lásku. Pokud ano, kdo to bude?

Počet dílů: 12
Premiéra:
Obsazení: Jung Woo Jin, Hongseok (PENTAGON), Lee So Hee, Shin So Hyun

FOTO: Kakao Page

Secret Relationship

Šikovný, chytrý a vynalézavý Da On tvrdě makal, aby překonal to, že je chudý. Ale jeho laciné způsoby lezou na nervy Sung Hyeonovi, kolegovi, který ho nesnáší! Po incidentu se svými rodiči se Da On nečekaně sbližuje se Sung Hyeonem a zároveň balancuje mezi city ke svému bývalému učiteli, Jae Minovi. Se smíšenými pocity a nevyřčeným tajemstvím bude Da On bohatý láskou nebo se zpět propadne na samé dno?

Počet dílů:
Premiéra:
Obsazení:

Jun and Jun

Společnost W-Story, která natočila Where Your Eyes Linger, Mr Heart, You Make Me Dance a Cherry Blossoms After Winter, momentálně hledá scénáristy pro svou připravovanou seriálovou adaptaci příběhu Jun and Jun. V podstatě žádné informace zatím známé nejsou.

Počet dílů:
Premiéra:
Obsazení:

Killing Stalking

Tento seriál rozhodně nebude pro slabé povahy, protože vztah mezi hlavními hrdiny je dle webtoonu velmi toxický. Co také od psychologického thrilleru čekat.

Yoon Bum je mladý, duševně nemocný muž s těžkou minulostí. Poté, co se zamiluje do Oh Sang Wooa, svého vrstevníka z dob vojny, který ho zachránil před pokusem o znásilnění, se rozhodne vstoupit do jeho domu, zatímco bude pryč. V jeho sklepě nalézá svázanou, pohmožděnou ženu, a než ji stihne osvobodit, objeví se Oh Sang Woo, ze kterého se vyklube sériový vrah. Zlomí mu kotníky, aby mu nemohl uniknout a navzdory tomu, že k němu Yoon Bum chová city, až do úplného konce ho zneužívá a manipuluje s ním.

Počet dílů:
Premiéra:
Obsazení:

The Eighth Sense

Univerzitní příběh o zmatku, který často pociťují vysokoškoláci v oblasti života a lásky.

Počet dílů: 10
Premiéra:
Obsazení:

Space Bakery

V malebném městečku, které je plné vzpomínek na jeho rodiče, se pohlednému šéfovi po všemožných útrapách podařilo znovu obnovit malou pekárnu. Před očekávaným otevřením však havarovala vesmírná loď a pekárnu mu zničila. Následkem toho je nucen žít s mimozemšťanem a vzniká neuvěřitelný chaos.

Počet dílů:
Premiéra:
Obsazení:

Happy Merry Ending

Seung Joon, který pracuje na částečný úvazek jako zpěvák na svatbách, se setkává s Jae Hyunem, jenž se živí jako svatební hostitel. Je velmi upovídaný a únavný, ale jeho tvář je přesně podle Seung Joonového gusta. Dokáže se od něj odpoutat?

Počet dílů:
Premiéra:
Obsazení:

Hee Su in Class 2

Hee Suův svět se točí kolem Chan Younga, jeho nejlepšího přítele a tajné lásky. Nevadí mu fandit Chan Youngovi od postranní čáry nebo poslouchat jeho problémy s děvčaty. Je mu jedno, že ho lidí znají pouze jako ‚kamaráda Chan Younga‘. Jednoho dne však začne slýchávat své jméno všude. V autobuse, na chodbách, během oběda…

Ukáže se, že po škole koluje fáma. ‚Máš problém s láskou? Najdi Hee Sua z třídy 2 a on ti poradí, co máš dělat!‘ Hee Su se tak najednou ocitá ve středu pozornosti. Ale jak by mohl někomu radit? Sám ani neví, co má dělat s vlastní láskou!

Počet dílů: 10
Premiéra:
Obsazení:

Love is Dang Nyang Dang Nyang

Počet dílů:
Premiéra:
Obsazení:

Liquor

Počet dílů: 16
Premiéra:
Obsazení:

ZDROJ: goodreads.com & tapcomics.com & mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.