Nebezpečný mafián s úředníčkem rozdrtí naše nevinná srdce v BL seriálu Unforgotten Night

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Y Entertainment

Neuvěřitelně populární BL seriál KinnPorsche z mafiánského prostředí se bohužel chýlí ke konci. Většina z nás se nemůže dočkat toho, až Vegas padne Petovi k nohám. Čekání na případnou druhou řadu si můžeme zpříjemnit sledováním Unforgotten Night. Mafiáni prostě vládnou!

Konečně jsme se dočkali! Premiéra prvního dílu Unforgotten Night je tu. Jak už jsem napověděla, tento BL kousek nás opět přivede do mafiánského prostředí.

O čem tato adaptace web novely Mafia’s Bad Love bude? Jednoduše Kim potřeboval někoho, kdo by ho jednu noc držel v náručí. Potřeboval noc, během které by popustil uzdu svým potřebám a tužbám. Tato jediná noc však způsobila, že se jeho protějšek stal jím posedlým.

Kim je 25letým úředníčkem, který je dlouhodobě jednostranně zamilován do svého staršího kolegy Daye. Aby na něj zapomněl a šel dál, rozhodne se jednu noc strávit s náhodným cizincem, kterého potká v baru. Netušil však, že si ho ten cizinec oblíbí až do té míry, že už nebude návratu.

Kamol je 30letým mafiánem, který má v posteli určité potřeby, a tak neustále střídá partnery, protože ho nikdo nedokáže pořádně uspokojit. Jedné noci potká Kima, který jak se zdá, dokonale vyhovuje jeho potřebám. Právě v tu chvíli se rozhodne, že si Kima navždy přivlastní a začne ho pronásledovat.

Role Kima se ujal Ton Saran Anantasetthakul, který se narodil v roce 1998 a loni jsme mohli sledovat jeho herecký výkon v thajském BL kousku Y-Destiny. V tomtéž seriálu si zahrál i Yoon Phusanu Wongsasavanichakorn, který se narodil v roce 1994 a hereckých zkušeností má oproti Tonovi více.

Dámy a pánové, čeká nás 12 epizod, a jestli se produkční tým rozhodl držet novely, máme se opravdu na co těšit!

Vypadá to, že se Thajci prostě rozhodli kombinovat BDSM s mafiány. Musím říci, že mně to rozhodně nevadí.

Máte v plánu Unforgotten Night sledovat?

Zdroj: mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.