Lee Bo Young si v seriálu Agency zahraje ženu, která bojuje o to, aby se dostala na vrchol

Eva Lenská
Film / TV
Foto: tvN

Oblíbená herečka Lee Bo Young, která je také manželkou Ji Sunga, má novou roli. Její agentura potvrdila, že si zahraje v seriálu stanice JTBC Agency.

Můžeme se těšit na seriál o ženě, která se stane první ženou ve vedení společnosti. Kromě toho si vybuduje kariéru i tím, že se ujme nejvyšší pozice. Příběh se bude odehrávat v reklamní agentuře a bude zobrazovat realistické příběhy ze zákulisí tohoto odvětví a každodenní život lidí, kteří žijí v nelítostném světě a zároveň soupeří o to, aby stanuli na vrcholu.

Lee Bo Young ztvární Go Ah In, ženu, která překonala mnoho těžkostí, aby se stala první ženou ve vedení největší reklamní agentury v zemi. Přestože se narodila v chudé rodinně a neměla nejlepší studijní předpoklady, silně toužila po úspěchu. Čím více je osamělá a utrápená, tím více na sebe tlačí a bojuje, aby se dostala na vrchol. Její spolupracovníci ji vnímají jako někoho, komu jde jen o úspěch a peníze.

Herečka, která má jemné charisma i bezkonkurenční herecký projev, se tentokrát promění v ikonu nezávislé ženy a ztvární ohromně realistickou postavu. Produkční tým to komentoval slovy: „Lee Bo Young je jedinou herečkou, která dokáže vyzařovat elegantní, zoufalou, jemnou a zároveň intenzivní auru Go Ah In.“

Tvůrci také slíbili, že ukáží realistický příběh o trnité cestě Go Ah In k úspěchu a o lidech z této branže, kteří každý den bojují, aby dosáhli vrcholu a úspěchu. Seriál bude režírovat režisér Lee Chang Min (Midas) a o scénář se postará Song Soo Han. Premiéry se dočkáme v první polovině roku 2023.

Zdroj: soompi, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.