Xiao Zhan se pyšní titulem Nejkrásnější herec roku 2021. Dočkáme se konečně premiéry The Longest Promise?

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Tencent Video

Velmi populární čínský umělec vytvoří v novém fantasy seriálu pár se zatím neokoukanou herečkou. Ve světě kultivace se do sebe zamilují jako korunní princ a princezna kmene Chi Yi.

Dne 21. dubna 2022 byl Xiao Zhan tím, že obdržel neuvěřitelných 33,2% hlasů, korunován Nejkrásnějším hercem roku 2021. Není to poprvé, co se mu podařilo získat ocenění na globální úrovni. Pokud tohoto herce sledujete, víte, že kraluje nejrůznějším žebříčkům krásy, a to zaslouženě. Nejenom, že prostě skvěle vypadá, ale jeho herecké dovednosti jednoduše nelze přehlédnout a navíc umí i zpívat!

Mezi jeho poslední odvysílané seriály patří Douluo Continent, Ace Troops a The Oath of Love. Zřejmě vás nepřekvapí, když uvedu, že tyto seriály několikrát vstoupily do trendů a jejich sledovanost byla obrovská. Kromě očekávaného seriálu The Longest Promise, kterému se v tomto článku budu více věnovat, se můžeme těšit ještě na Where Dreams Begin. Natáčení tohoto seriálu by mělo být dokončeno už příští týden.

Zhruba v půlce roku 2020 se začaly šířit zvěsti o tom, že Xiao Zhan a Liu Shishi ztvární hlavní role ve fantasy seriálu Yu Gu Yao / Zhu Yan / Jade Bone Ballad / The Longest Promise. Jméno hlavní herečky bylo ve fámách změněno hned několikrát. Začátkem loňského roku začala být zmiňována Ren Min, což se nakonec ukázalo jako pravda.

Loni v březnu Tencent zveřejnilo první oficiální fotografie hlavních postav, ale také potvrdilo, že natáčení konečně začalo. Jen v Číně trailer zhlédlo přes 430 milionů lidí.

Na co se můžeme těšit? Příběh se bude odehrávat na kontinentu Kong Sang a bude líčit bouřlivý vztah mezi Zhu Yan, princeznou kmene Chi Yi, a korunním princem Shi Yingem. Matka korunního prince byla falešně obviněna, což mělo za následek, že byl vykázán kultivovat na horu Jiu Yi. Původně se zaměřoval pouze na kultivaci, ale shodou okolností skončil jako učitel Zhu Yan, ke které začal cítit romantické city. Vzhledem k jejich vztahu učitele a žákyně si své city navzájem nedávají najevo. Osud jim také stojí v cestě, jelikož v politickém boji stojí na opačných stranách, a navíc čelí mnohým nebezpečným situacím. Problémy však odkládají stranou a spolupracují při ochraně kontinentu.

Ve fantasy seriálu ztvární role také:
Wang Chu Ran – Bai Xue Lu
Alen Fang – Zhi Yuan
Han Dong – Da Si Ming
Wang Zi Qi – Qing Gang
Marcus Li – Chong Ming
Lu Yu Xiao – Bai Xue Ying
Ye Sheng Jia – Shi Yu
Yu Xuan Chen – Lan Xi

Zajímavostí je, že herečky Ren Mi, Wang Chu Ran a Lu Yu Xiao se všechny narodily v roce 1999.

Se zajímavým dějem, Xiao Zhanem v obsazení a mnoha neokoukanými tvářemi má tento seriál velký potenciál. Nicméně uživatelům internetu způsobují vrásky na čele režisér a scénáristka. I když má režisér Jeffrey Chiang (Jiang Jia Jun) za sebou mnoho úspěšných prací jako jsou Love Is Back, Crow’s Mouth Girl a On the Road, tak The Longest Promise pro něj znamená režírování prvního kostýmového fantasy seriálu.

Nejvíce ovšem uživatelé internetu znepokojuje právě zmiňovaná scénáristka, Wu Ying Ying. Její nejznámější práce dosáhla hodnocení pouze 4,5. Kromě toho je u jejích děl typické, že je zápletku opravdu těžké pochopit. Novela Zhu Yan, na základě které se má odehrávat děj, skončila pro hlavní pár dobře, tak snad se toho budou držet.

I když se zprvu očekávalo, že The Longest Promise bude mít padesát epizod, v poslední době to vypadá, že se dočkáme pouze čtyřiceti. Otázkou ovšem je, jestli budou všechny epizody odvysílány po sobě anebo bude seriál rozdělen na dvě části.

Znáte to, přestože datum premiéry seriálu ještě oficiálně potvrzeno nebylo, už se začal zmiňovat konkrétní měsíc, a to červenec. Proč? Stačil tomu jeden tweet jistého účtu na Twitteru, jehož předpovědi jsou překvapivě přesné. Je až záhadou, jak se tito lidé k informacím dostávají.

Těšíte se na nový seriál?

Zdroj: cfen.si, inf.news, mydramalist.com, cpophome.com, jaynestars.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Barbora Kudrnová

    Pro mě je to Wei Wuxien.:D Nějak jsem nepochopila, o jaký žebříček se jedná, ale to je fuk...každopádně na to, že mu je snad už přes třicet, vypadá pořád jako chlapeček.