Fanoušci Gumiho, Lee Dong Wooka a Kim Buma zpozorněte! Byla potvrzena 2. řada Tale of the Nine Tailed

Eva Lenská
Film / TV
Foto: tvN

Patříte k těm, kteří doufali, že bude další řada úspěšného seriálu Tale of the Nine Tailed s Lee Dong Wookem a Kim Bumem? V tom případě se radujte, neboť 2. řada byla oficiálně potvrzena!

Dne 3. května byla potvrzena 2. řada seriálu Tale of the Nine Tailed, která dostala název Tale of the Nine Tailed 1938 a opět ji bude vysílat stanice tvN. Fanoušci se mohou radovat, neboť Lee Dong Wook i Kim Bum potvrdili návrat do svých rolí z minula. Navíc vyšlo najevo, že se k nim připojí skvělá herečka Kim So Yeon a mladý herec Ryu Kyung Soo.

Druhá řada se bude od první samozřejmě lišit, protože se bude odehrávat v roce 1938. Tvůrci slíbili, že kromě složitě utkaného příběhu o korejských mýtických bytostech bude mít drama dynamické akční scény a rozmanité postavy. Režie a scénáře se opět chopí Kang Shin Hyo a Han Woo Ri.

Přestože se Lee Yeon (Lee Dong Wook) v 1. řadě dočkal šťastného konce s Nam Ji Ah (Jo Bo Ah), tentokrát se zaplete do nečekané události a nechá se přivolat do roku 1938. Druhá řada bude líčit jeho zoufalý boj o návrat do současnosti, kde jsou všichni jemu drazí lidé.

Lee Dong Wook přiznal, že je velmi šťastný, že se může do seriálu vrátit a znovu spolupracovat se skvělým štábem a vynikajícími herci. Kim Bum sice jako Lee Rang v 1. řadě vyřešil nedorozumění s Lee Yeonem, nicméně v roce 1938 je stále ve fázi rebelství. I on se na další řadu moc těší a žádá diváky, aby se na ni již předem těšili.

Kim So Yeon, která zazářila nejen v seriálu Penthouse, ztvární ve 2. řadě seriálu bývalou bohyni západních hor Hong Joo a majitelku Myoyeongaku, nejlepší restaurace v Gyeongseongu. Ryu Kyung Soo bude hrát skvělého doktora Cheon Moo Younga, který dokáže zachraňovat i mrtvé. Jako bývalý bůh severních hor byl kdysi jediným přítelem Lee Yeona a Hong Joo. Kvůli jednomu incidentu však začne k Lee Yeonovi chovat nepřátelství a oba čeká nevyhnutelný souboj.

Tale of the Nine-Tailed 1938 vstoupí na obrazovky příští rok. Také se už nemůžete dočkat?

Zdroj: soompi, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.