V novém korejském BL seriálu Love Class se střetne outsider s talentovaným mladíkem

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: Viki

Je to sotva pár dní, co se začal vysílat Boys Love kousek Ocean Likes Me, a už je potvrzena premiéra dalšího. Dámy a pánové, máme program!

V Ocean Likes Me září HOLLAND a Han Gi Chan. První jmenovaný je sólistou, který jako první K-Pop idol otevřeně přiznal, že je gay. Pokud jste milovníky Boys Love žánru, tak vám určitě jméno druhého zní povědomě. Na hvězdu z Where Your Eyes Linges se prostě nedá zapomenout!

O čem Ocean Likes Me je? Han Ba Da je mladým podnikatelem, který s ní o tom, že si na pláži otevře udon restauraci. Bohužel obsluhu zákazníků shledává obtížnou. Potkává Tommyho, neúspěšného muzikanta, který se po toulkách vrací do svého rodného města a má nový sen. Oba společně vykročí vstříc svým snům.

Už 13. května na Bilibili můžeme očekávat první díl Love Class. Popis je takový krátký, v podstatě nic neříkající. Zní: ‚Love Class je BL seriál pro mládež o cestě první lásky. Příběh je plný vzrušení prostřednictvím hlavních postav, které na pozadí univerzitních přednášek poznávají význam rodiny a společenství.‘

Sledovat budeme moci lásku vzkvétající mezi mladíky, kteří se jmenují Ji Woo a RoA. Ji Woo je obyčejný outsider, který se snaží na všechny zapůsobit svým přátelským vzezřením. Naopak RoA je talentovaný mladý muž, který dokáže cokoli. V kampusu je přezdíván jako ‚diplomatická tvář‘, protože je nehorázně pohledný.

V hlavních rolích se představí Han Hyeon Jun (Ji Woo) a Kim Tae Hwan (RoA).

Han Hyeon Jun je hercem, který se narodil 7. června 1999 a debutoval prostřednictvím krátkého BL kousku Please Tell Me So. Kim Tae Hwan vám bude rozhodně povědomější. Narodil se 12. července 1992 a kromě toho, že je hercem, živí se také modelingem. V roce 2016 ztvárnil hlavní roli v čínském seriálu My Amazing Boyfriend. Dále se mihnul v seriálu The Bride od Haebak, kde se rolí hlavních postav ujali Nam Joo Hyuk a Shin Se Kyung.

Těšíte se na Boys Love novinku?

Zdroj: mydramalist.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.