Chystá se předělávka filmu Ditto z roku 2000. Uvidíme v ní známé herce i talentované vycházející hvězdy

Eva Lenská
Film / TV
Foto: asianwiki.com

Pokud se vám líbil film Ditto z roku 2000, ve kterém hráli Kim Ha Neul a Yoo Ji Tae, můžete se těšit na předělávku se samými zajímavými a nadanými herci.

V předělávce filmu Ditto si zahrají Yeo Jin Goo, Cho Yi Hyun, Kim Hye Yoon, Na In Woo a Bae In Hyuk. O režii se postará režisérka Seo Eun Young, která natočila film Overman. Můžeme se těšit na příběh o muži a ženě z různých časových období, kteří spolu shodou okolností začnou komunikovat prostřednictvím vysílaček.

Populární herec Yeo Jin Goo ztvární Yonga, sympatického studenta se zaměřením na strojní inženýrství, který začal studovat vysokou školu v roce 1995. Studentku sociologie, která se jmenuje Moo Nee a žije v roce 2021, bude hrát Cho Yi Hyun, která se proslavila díky seriálu All of Us Are Dead.

Kim Hye Yoon bude hrát Yongovu první lásku Han Sol a Na In Wooa čeká role milujícího přítele Moo Nee, jenž se jmenuje Young Ji. Bae In Hyuk, známý ze seriálu My Roommate is a Gumiho, ztvární Eun Sunga, Yongova nejlepšího kamaráda ze stejné školy.

Film se začne natáčet letos v květnu a premiéra je stanovena na příští rok.

Zdroj: asianwiki.com, soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.